İyinet'e Hoşgeldiniz!

Türkiye'nin En Eski Webmaster Forum'una Hemen Kayıt Olun!

Kayıt Ol!

Altın Her Yerde

B.A.F.

0
İyinet Üyesi
Katılım
19 Haziran 2008
Mesajlar
0
Reaction score
0
3-hizli-yemek.PNG


Yüzyıllardır o cezp edici albenisi olan sarı rengiyle savaşlara bile yol açan bir şeyden bahsetmek istiyorum. Az bulunuyor, süslemelerde, süs eşyalarında kullanılıyor ve maddi değeri çok yüksek. İnsanlar bu değeri yüzünden ellerinde tutmak istiyor ve tutuyor da, o yüzden uzun süreler bir aileye veya bir şahsa ait olduğu için manevi değerleri de çıkıyor ortaya. Elde edilmesi de zor, işlenmesi kolay ama. Evet tahmin ettiğiniz gibi altın madeninden bahsediyorum.

Şimdi bu yazıyı okuyorsunuz, düşünsenize bir kere, karşınızda birkaç kilo altın var. Onun hayali bile insanın aklına neler getiriyor neler. Ulaşılmaz dediğimiz nelere ulaşabiliriz o altın sayesinde. Ama tabi bazen paranın açamayacağı gönül gibi kapılar vardır. Ama maddi değeri olan bir çok şey elde edilebilir ona laf yok altın oyunları.

Altınları çok seviyoruz, o yüzden internette çeşitli takılarak bakıyoruz, hatta kimisinin sevgisi o boyutlara gelmiş ki alıyor detektörü dolaşıyor dere tepe. Kadınlara ne demeli. Altın görmek için altın günleri yapıyorlar. Tabi işin şakası bir yana, tahminlerimce o günlerdeki muhabbet de başka yerlerde olmuyor. Oyun konusuna gelecek olursak onun bile oyunu var. Magnezyumun silisyumun yok ama onun var. Tamam başka bir şey demiyorum anladınız siz onu.
 

Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.

Backlink ve Tanıtım Yazısı için iletişime geçmek için Skype Adresimiz: .cid.1580508955483fe5

Üst