SAYIN MOD ARKADAŞIM;
Yorumların için çok teşekkür ederim...
Burada anlatmak istediğim satılan ve satılacak olan hizmetlerin pazarlama ortağı olmak...
örneğin;
- 50 MB Web alani
- 1000 MB aylik traffic (Bantwith)
- FTP girisi, Türkce cPanel vs...
- Büyük paketde bulunanlarin hepsi +
- Reseller Subdomain ve buna ait bircok özel hizmet...
bu paket reseller (satış ortağı) paketi ve bu pakete 80 mtl verilerek ömürboyu sahip oluyorsunuz ve sistemde web paketlerini ve sunulacak olan birçok toptan ve perakende ürünlerin satışlarını gerçekleştirebiliyosunuz...zaten sistemin aslı budur...
7 ayda 960 milyar sadece almanyada değil diğer avrupa ülkelerinde kazanılmış meblağlardır fakat bunu hep söyledim Türkiye'de bu kadar kısa sürede kazanılamaz ama şu varki bu sistemden insanlar gerçekten güzel gelirler elde ediceklerdir...
Biz bunları açıklamaya çalıştık elimden geldiğince altın internet üyesi olarak bilgi vermek amacında mesajlar verdim fakat her nedense dolandırıcılıkla, haksız kazançla suçlandık, titan saadet zincirini bildiğini sanan arkadaşlar sistemi buna benzettiler tek benzediği yön kullanılan pazarlama tekniği ve şu an dünyada kullanılan en etkili pazarlam tekniği...
Altın internet sisteminde tüm alım satım ve satış ortaklığı gibi işlemler tamamen sözleşme ile gerçekleşmektedir...
Altın internet sistemi tamamen maliye bakanlığından onaylıdır...
Yasal diyoruz, haksız kazanç diyolar...
Allah aşkına söyleyin yasal olmayan bi sistemde barolar birliğine üye bir avukat nasıl çalışabilir;
[email protected], mail adresinde altın internet sisteminin avukatı tüm sorulara cevap vermektedir...
El insaf edin yasal olması için daha ne yapmalı??
Belirli bir para karşılığı hizmetler ve ürünler satmanın neresi haksız kazanç ve bu işlemleri sözleşmeye tabi tutarak yapmanın...
Ve sizlere gelin reseller (satış ortaklığı ) paketi alın ömür boyu mükemmel bir web paketiniz olsun bunu istediğiniz gibi kullanın ve altın intenet te sunulan tüm hizmet ve ürünlerin satışını yapın sizde kazanın diyoruz sadece yaptığımız bundan ibaret..
Ha dediğim gibi 7 ayda 960 milyar bu sistemle kazanıldı ama Türkiye'de bu para kısa sürede olmaya bilir...
SAYGILARIMLA
ERDİNÇ TATOĞLU