özür dilemek erdemliktir...
bir sitenin yöneticisi, embesil.org diye sistem üyelerine hakaret etmesi ve bir moderatorun buna çok komikti diye cevap vermesi, insanı saadece üzer, bunu sıradan bir üye yapsa kaale bile alınmaz fakat bir web sitesinin ileri gelenleri bunu yaparsa biraz kırıcı olur...
en başından beri yapmak istediğimiz reklam ve tanıtımdı ama ne yalan söyliyeyim reklamlarımızı yanlış yapmışta olabiliriz...fazla birşey söylemiycem gerekli tüm acıklamayı Yusuf Bey, zaten yapmış gördüğüm kadarıyla...
Bunu defalarca söyledim, 7 ayda 760 milayar Türkiye için zor bir rakam dedim ama dünyada bu sistemde hatta bu sistemin saadece e-book satılan versiyonuyla kazanıldı ve kazanılmaya devam ediliyor dedim fakat Türkiye avrupada int. kullanıcısı olarak en son sıradadır, kullanankarın çoğuda pasif kullanıcı niteliğindedir dedim ve yine söylüyorum...
Türkiye için bu meblağ biraz zaman alacaktır fakat üye olan herkesin güzel bir geliri olacaktır...
Dediğim gibi YUSUF SEVİM gerekli olan açıklamaları konunun diğer forum başlığında yapmıştır..
SAYGILARIMLA
ERDİNÇ TATOĞLU