Fazla Söze gerek yok!!!
Sayin Arkadaslar,
ben Yusuf Sevim Altin Internet Sisteminin Türkiye´ye getiren ve sunan kisi olarak tüm yasal elestirileri ve sorumlulugu üstleniyorum ve izninizle yapilan haksiz suclamalara karsi kendi sözlerimle kendimi savunmak istiyorum.
1. Adina Hizmet satilan kisi söylendigi gibi bir Sirket degil ancak Almanya´da yasan bir vatandasa yani bana ait ancak bu vatandas Elinde bulunan Dünya genelinde Ticaret izni belgesiyle ticaret belgesinde kayitli olan bütün hizmetleri ve sinirsiz miktarlarda satma ve pazarlama yetkisine sahip ve burada yapilan satista en ufak bir yasadisi ürün hizmete sunulmnuyor yaniliyorsam söyleyin lütfen!!!
2. Yanlis veya Yalan !!! Kesinlikle ben Almanya´da yasayan bir vatandas olarak Dünya geneline istedigim ürün ve hizmeti pazarlama hakkina sahibim (Legal ürün ve hizmet olmak sartiyla). Bu yüzden sözkonusu aciklamanizida yalanlamak veya yanlislamak zorunda kaliyorum!!!
3. Haklisiniz Altin Internet Pazarlama ortaklari bu isden elde ettikleri kazanclarini "Serbet Meslek kazanci" olarak degil "Diger Kazanclar" olarak vergilendirmekleri gerektigi dogrusunu henüz ögrendim ve Sitede gerekli bilgileri düzelterek yayina sundum!!!
4. Kanaatimce yanlis ancak arastirmalar Proof. Dr. Mehmet Yigit tarafindan sürdürülmekte ve yaklasik 15 gün icinde konuyla ilgili belgeler sunulacaktir!!! Türkiye´de herkes
www.ebay.com üzerinden istedigi ürünü istedigi sekilde satabiliyor ve ebayede sattigi ürünün degerine göre bedel ödüyor ancak burada herhangibir imzali veya kagida yazili anlasma yapilmiyor. Simdi gerekce olarak E-Bay yabanci bir kurulus veya Firma oldugunu söyleyecek olursanir unutmayinki bende ayni sekilde yabanci bir Ülke´den hizmet sunuyorum!!! Hizmetlerin sunuldugu Serverlar Amerikada ve Hizmet sunan sahis ise Almanya´dan bu durumda ebayle yapilan islemlerde gecerli olan hükümler ayni sekilde benimle yapilan islemlerdede gecerli olmalidir. (Bu konuda kesin konusamiyorum cünkü maalesef henüz Türkiye´de konuyla ilgili somut kanunlar bulunmamaktadir). Sayet ebay in sundugu hizmet farkli diyorsaniz, benimle ayni sekilde birsürü reklam sirketi yurt disinda bulunan türkiye´deki insanlara reklam yazilarini okuyarak, yeni reklam okuyacak insanlari bularak, belli reklamlari insanlara tiklatarak para kazanma vaadinde bulunuyor ve ayni zamanda kazanclarini bir cek ile adreslerine gönderiyor ancak bu kuruluslarda yazili bir anlasma yapmiyor (örnegin google.com) ve emin olunki Altin Internet Sisteminde sunulan dijital anlasma en az bu bahsettigim dünyaca ünlü sirketlerin sunmus oldugu dijital anlasmalar kadar güvenli ve gecerlidir.
5.) Ben Ticaret hakki bulunan bir kisi olarak herkese dijital ürün kesme yetkisine sahibim ve su an dahi olsa taleb eden herkese sözkonusu faturayi kesmeyi kabul ediyorum ve önümüzdeki 15 gün icinde otomatik olarak dijital faturalarin tüm hizmetlerden faydalanan kisilere gönderileceginin müjdesinide buradan veriyorum.
6.) böyle bir gerekce olamaz bu sadece bir tavsiye olarak kabul edilebilir ve gerektiginde bu tavsiyeye uyabilirimde ancak ilk olarak Sistemin bütün Teknik calismalarinin sonlandirilmasi konusunda sürmektedir calismalarimiz.
Piyasa olarak ele aldiginiz konular:
1. 900 küsür Milyar TL elde edebilmek icin 78.000 kisiye satis yapilmasi gerekiyor sizce Türkiye´de 78.000 insan Internet kullanmiyormu??? Kesinlikle yanlis ve asilsiz 1 iddia + 06/2005 yilindan sonra ayni sistem ve kullanicilar ile Ingilizce olarak dünya genelinde hizmet verilmesi hedefleniyor yani dünya genelinde 700 Milyonda fazla bir kitleye hitab edilecek ve böylelikle sözkonusu fiyatlar ile yanlizca reseller satisi yapilmasi halinde bile bugün itibariyle 9000 kisi sözkonusu kazanci elde edebilir + hergün internet kullanicisi sayisi artmakta + yanlizca reseller üye kaydederek degil örnegin Bilgisayar gibi binlerce ürünün satisina vesile olarakta kazanc elde etmek mümkün olacak 01.11.04 tarihi itibariyle + Reseller üyelik fiyati ilerde 80 Euro olarak belirlenecek ve sözkonusu kazanca yanlizca reseller paket satisiyla dahi 2 kati insan ulasabilecek.
2. Bunun icin henüz bir belge almamiz mümkün degil kusura bakmayin henüz hizmete basladik ve arzu eden 15 gün icinde bütün hizmetleri kullandiktan sonra parasini geri alabilir ve hizemti sonlandirabilir + arzu edenler demo giris panelimizi kullanarak bigli yükleyerek bütün hizmetleri sinirsiz kullanarak kalitemizi kendisi onaylayabilir ve böylelikle sözkonusu kanittan cok daha fazlasi sunulmus olur.
3. Bahsettigimiz 50 MB Webalani, 1 GB aylik traffik, 1 x Subdomain, 3 adet E-Mail adresi, Türkce cPanel ve daha bircok Script ve hizmet destegini yanlizca 60 Milyon TL gibi cüzzi bir fiyata (en az 1 yil olmak üzere) ömür boyu arti ücret taleb etmeden sunan 5 den fazla Türkce hizmet veren sirket veya kurulus söyleyebilirseniz bu yorumunuzu kabul edecegim aksi taktirde buradada yanlis yorum ve iddia ortaya atilmis kabul ediyorum!!!
4. Evet burada haklisiniz. Hakkimda savcilik sorusturma yapildi ancak size sunu söylemeliyimki gazetede cikan bütün haberler yalandir ve kesinlikle ne bir gözalti sözkonusu olmustur nede titanvari bir suclama. Kisaca sunu söyleyebilirim: Sizinde bir Türk vatandasi olarak daha iyi bileceginiz gibi güzelim Türkiye´de onca dürüst ve serefli insanin arasinda Serefsiz, ün, kariyer ve mertebe icin gereksiz isler pesinde kosan ve sucsuz insanlari suclu göstermekten kacinmayan hatta bunun icin mahsun insanlari dava etmeye tesvik etmekten geri durmayan bir sürü haysiyetsiz insanda bulunmakta.
29.07.2004 öglen vakti mail araciligiyla bir üyemin Sorgusu alindiktan sonra Mahkemeye cikartilacagini ögrendim ve ayni gece ucakla sözkonusu üyemin maguduriyetini bütün sorumlulugu üstlenerek birnevi azaltmak icin Türkiye´ye gledim. Ertesi gün Sabah vakti yorgun bir sekilde karakola gittim ve sözkonusu aciklamayi yaparak üyemin birseyden haberinin olmadigini ve kesinlikle Sistemle ilgili bütün sorumlulugun bana ait oldugunu acikladim ve ancak Türkiye´ye ulastiktan sonra Telefon aracilgiyla sikayetci olan kisiler tarafindan ögrendimki bu kisiler esiyle birlikte sisteme üye olduklari icin ifadeleri alinmak üzere karakola davet edilmisler ve (simdi burada aciklamak istemiyorum) cesitli saptirmalar ve tehditler sonucunda bir üst üyelerinde sikayetci olmalarinin kendileri icin daha saglikli olacagi kanaatine vararak davaci olmuslar akabinde telefinda görüsmemizde kendileri davaci olmalarindan dolayi pisman olduklarini ve kesinlikle sahsi bir sikayetlerinin bulunmadigini ve sikayetlerini hemen geri alabileceklerini belirttiler. Bu bilgilere istinaden bende sucüstü mahkemede ifade verdim ve sonuc itibariyle Hakim hanim aynen söyle söyledi " Valla ben bir suc göremedim bu sebepten dolayi beraatine karar veriyorum savci arzu ettigi taktirde itirazda bulunabilir" Simdi olaylarin detayina girmek istemiyorum ancak olay bundan ibaret. Ve gazetede ve forumlarda cikan bütün haberler yalan. Sözkonusu yalan haber yayinevlerine ve haber cikmasina sebep olan kisiler hakkinda dava icin gerekli islemler yürütülmektedir ve tahminen 70 Milyar tazminat beklenmektedir.
Evet ve gelelim Forumdaki en son cirkin suclamalara:
Arkadaslar herkesin insan oldugunu, yanlislar yapabilecegini ve sinirli olmasi halinde istemedigi cümleleri kullanabilecegini biliyor ve ona göre sakin bir sekilde cevap yazmaya calisiyorum.
Erman bey, Benim aylik 800 Dolar Yurtdisi harcamam var ancak talep edilmedigi sürece calistigim 3 server firmasindan hicbiri bana fatura kesmiyor bunlarin hepsi dolandiricimi simdi ???
Dolandiric diye beyan ettigin kisi yani ben emin olunuzki en az sizin kadar dürüst ve vijdani olan bir insanim. Bundan hic süpheniz olmasin. Dikkat edin bir daha mahkemeye cikmayacagim demiyorum ama SUCLU ve DOLANDIRICI OLMADIGIMI üstüne basa basa beyan ediyorum ve bunun aksinide kimse önesüremez. Hakkimda ne bir ceza var nede verilmis bir karar bu durumda siz sözlerinizde bu konuda dikkat etmeniz gerekir.
900 Milyar kazanmayi okuyan cahil bir insan sayet okumayi biliyorsa devaminda bu parayi nasil kazanabileceginide okuyacaktir bundan süpheniz olmasin.
Örnek olarak söylüyorum: bir Türkcell telefon sirketi reklamini yaparken aileni bedava ara diye reklam yapiyor ve alttan JET hiziyla arkadasini ararsan dakikasi 50 kontör diye bir yazi geciyor. Bu gibi reklamlari yapan kuruluslar dolandirici degilde Altin Internet Sitesinde 500 yerde KOOOCAMAN yazilarla sistemde kimler nasil kazanir kimler nasil kaybeder diye aciklamalarda bulunan BENMI dolandiriciyim??????
Elinizi vijdaniniza koyun ve samimi olarak kendinizi benime yerime koyduktan sonra düsüncenizi söyleyin... BU ISIN NERESI DOLANDIRICILIK????
Almanya´da ayni ve hatta cok daha ilerlemis bir halde yillik girosu 10 Milyon Euro nun üzerinde olan size en az 5 tane kurulus ismi verebilirim.
örnek 1. Almanya´nin en büyük web hizmetleri ve DSL sunucusu
www.1und1.de bu sirkette ayni sekilde insanlar üzerinden ürünlerini pazarliyor ve kar payi dagitiyor.
örnek 2.
www.Joker-x.de bunlarda bos MS WORD yazilimlarini 87 Euro´ya satiyor ve 19 ay icinde 150.000 den fazla üyeleri var + devletten tesvik aliyorlar... Yani dolandirici demiyorlar
örnek 3.
www.infomails.de Almanya´nin en büyük email okumalarina para ödeyen sirketi E-Mail okuma basina 1 cent ödeyerek insanlara 1 Milyon Euro kazanmayi vaad ediyor ama bunlarda devletten tesvik aliyor ve dolandirici sayilmiyor....
.... Yukarda bahsettigim sirketler ve kuruluslar gibi daha onlarcasi basarili bir sekilde calisiyor televizyonlara reklamlarini veriyor cok kazaniyor ve kazandiriyor ayrica emin olunki hicbirinde Altin Internet´te oldugu kadar uyari yer almiyor bütün aciklamalarini kazanma vaadleri üzere gizli cümlelerle yapmiyor ve hic vijdan sesi dinlenmeden dediginiz gibi "aptal anlamaz" diye düsünmemisler...