İyinet'e Hoşgeldiniz!

Türkiye'nin En Eski Webmaster Forum'una Hemen Kayıt Olun!

Kayıt Ol!

Altını Olan Yaşadı :)

ozgurruh

0
İyinet Üyesi
Reaction score
32
Arkadaşlar yastık altında veya zula da altını olanlar gerçekten yaşadı. 2011 yılında 5 ayda yüzde 15 değer kazandı. Tam tamına çeyrek altın 132 TL'yi vurdu. Sizce daha artacak mı yoksa düşer mi. Ama zamanında altına yatırım yapanlar iyi para kaldırdılar. Ben 3-4 sene önceydi herhalde 50 TL' ye çeyrek altın alınıyordu şimdiki fiyata bakın :)

E

Erturk

Misafir
3 ay sonrada düğün var :aşık: Ohhh yarasın. :kızdım::hihi:

ozgurruh

0
İyinet Üyesi
Reaction score
32
Aynen düğün yapan yaşadı gerçekten ama düğüne gidenler ter içinde. Heleki arka arkaya gelen düğünler oluyor off sormayın. 3 düğüne gidecek olanı biliyorum ben bu yaz ve arka arkaya şansa bakın ki :) yandı vallahi. Birde en yakın dostu ki vay haline vayyyy :) Yakında şunları göreceğiz herhalde düğünlerde. Altın yerine 100 TL takaları çoğunlukta görürsek şaşırmayalım :)

Erturk Bu arada seni de kutlarız şimdiden :) Hayırlı uğurlu olur İnşallah

E

Erturk

Misafir
Eylül 10'da... Gelin ata binmiş "Ya Nasip" demiş gerçi ama bakalım :)

ozgurruh

0
İyinet Üyesi
Reaction score
32
vallahi olacakları söylüyorum ne olacaktı arkadaşlar. Millet yaz geldimi artık yakında telefonları kapatır bile olur hani :) şakası bir yana herkesin bütçesi belli. Yaz geldimi de düğün var al işte 132 TL yerine kişiler 4 sene önceki fiyatı 50 TL yi takabiliyorlar. Herkesin bütçesi belli yapacak birşey yok. Benimde arkadaşım evleniyor yakında ne yapacağımı bilemez oldum vallahi :) Cebine artık bırakırım birşeyler :)

roymand

0
İyinet Üyesi
Reaction score
21
artık düğünlere gidenler genelde para takmaya başladı alternatif olarak 1 gram altından alınıyor o sırada belli olmuyor zaten aradan tak geç çeyrek gibi görünür :D

ozgurruh

0
İyinet Üyesi
Reaction score
32
Aynen öyle gitmesen olmaz düğüne. eeee ne yapacaksın birşeylerden kısmak gerek. Düğünü yapanlarda bunların bu şekilde olacağını artık az bucuk kesitiriyorlar. Çünkü onlarda gittiler düğüne ve ne demek oldugunu herkes çok iyi bilir :)

ozgurruh

0
İyinet Üyesi
Reaction score
32
Arkadaşlar unutmayalım şu da var akaryakıta da zam geldi :) her geçen gün bir zam geliyor ve bunun en büyük kazığını dünya da da biz yiyoruz.

95 OKTAN KURŞUNSUZ BENZİN
. (Litre/TL)
. --------------------------
. ANKARA İSTANBUL İZMİR
. ------------ ------------ ------------
. Eski Yeni Eski Yeni Eski Yeni
. Fiyat Fiyat Fiyat Fiyat Fiyat Fiyat
. ----- ----- ----- ----- ----- -----
BP 4,16 4,23 4,16 4,23 4,15 4,22
OPET 4,15 4,23 4,15 4,23 4,14 4,22
PO 4,17 4,24 4,16 4,23 4,16 4,23
Shell 4,16 4,23 4,16 4,23 4,15 4,22

Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.