İyinet'e Hoşgeldiniz!

Türkiye'nin En Eski Webmaster Forum'una Hemen Kayıt Olun!

Kayıt Ol!

Amaç "Maaş" olmamalı..

Darkart

0
İyinet Üyesi
Reaction score
56
Kusura bakmayın ama düşünülmeden ve çok sığ yazılmış bir içerik olduğuna inanıyorum.
İnsanlar aslında maaş için değil para için çalışırlar. Herkes maaş veren olursa maaş verecek kimse kalmayacağı içinde maaş verende kalmaz.
Ayrıca burada bahsi geçen maaş ın tutarı herşeyden çok önemlidir. Kıçı bir işyeri açıp sırf maaş veren olucam diye ayda 2-3 bin lira kazanan tonla insan varken (ki çoğu bu rakamları bile göremiyor) aylık 4-5 bin ve üzeri maaş alan adamda heralde diğerinden çok daha üst düzeyde yaşıyordur.

Rütbe ve mevki ise tamamen ayrı bir konu. Bir çok alışveriş mağazasında adı müdür diye geçen, ya da çeşitli firmaların çeşitli departmanlarında adına müdür denen ve aylık 1500-2000 liradan yukarıda maaş alamayan binlerce insan varken 3-4 bin lirayı rahatlıkla kazanabilen bir çok çalışan mevcut.

Kısacası piyasa bilmeden, sektör deneyimi olmadan yazılan abuk sabuk bir mesaj olmuş :)

Akyıldız

0
İyinet Üyesi
Reaction score
10
Darkart arkadaşa katılıyorum böyle bir konuda yorum yapmak istemezdim ama saçmalıktan ibaret bu yazı birazcık düşünülse daha iyi yazılar çıkardı

Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.