İyinet'e Hoşgeldiniz!

Türkiye'nin En Eski Webmaster Forum'una Hemen Kayıt Olun!

Kayıt Ol!

Amaç Ne?

DarkGirl

0
İyinet Üyesi
Reaction score
46
Bazı forumlarda görüyorum,iyinet'te de çok gördüm ama bir türlü amaçlarını anlayamadım. Bir şeye sinirleniyorlar,suçu adminlere atıyorlar,sonrada bu foruma veda ediyorum diyerek konu açıyorlar. Amaç ne? :eek:ha:

ofdew.blogspot.com

0
İyinet Üyesi
Reaction score
4
forumdan ayrılarak o kızdığı kişiyi kızdırmak amaçlı bide suçu admine atıp tavır yapması sonucu meydana gelen otizim.

xclever

0
İyinet Üyesi
Reaction score
45
duygu sömürüsü olabilir , destek çekme olabilir , tribünlere oynama olabilir , başına gelen haksızlığı veya sıkıntıyı dile getirebilme olabilir , çifte sıtandartlardan dolayı oluşan sorunlar olabilir vs. yani genel olarak bu sadece forumlarda geçerli değildir gündelik hayatta iş hayatında da böyle vakalara rastlanılmaktadır,
unutma ki bir gün aynısını sende yaptığında ne yapılmak istenildiğini anlamış olacaksın...
Ama yapılması doğru değil webmasterlar akıllı insanlardır ,basit hareketleri kendilerine yakıştırmayacaklarını bilmeleri gerekmektedir
kendi felsefem : herkes haklı

Eif

0
İyinet Üyesi
Reaction score
249
Amaç yada nedenleri üzerine çeşitli senaryolar yazılabilir.

Nedeni ne olursa olsun bu sadece forumlar için geçerli değil, bu gibi durumlarda sıcağı sıcağına karar vermemek, çarpıya basıp sinirlerin yatışmasını beklemek ve bir gün sonra karar vermek en doğrusu olacaktır.

bilgi

0
İyinet Üyesi
Reaction score
171
Gidesi gelmiştir, bahane arıyordur...
Adminler filan adam kovalamıyor bildiğim kadarıyla. Arada banlıyorlar ama o da sevdiklerinden.

Gidene kal demek, kalana git demek delikanlılığa yakışmaz.
Kovalanmayı hakedene de kal demek adamlığa yaraşmaz.
Forumda isteyen, istediği gibi giyinebilir. Başörtüsü de takabilir, mini etek de giyebilir.

konu neydi?

Angelica

0
İyinet Üyesi
Reaction score
14
Senin bu konuyu açmandaki amaç neyse, o konulardaki amaç da o.

Mywedding

1
İyinet Üyesi
Reaction score
96
Gidesi gelmiştir, bahane arıyordur...
Adminler filan adam kovalamıyor bildiğim kadarıyla. Arada banlıyorlar ama o da sevdiklerinden.

Gidene kal demek, kalana git demek delikanlılığa yakışmaz.
Kovalanmayı hakedene de kal demek adamlığa yaraşmaz.
Forumda isteyen, istediği gibi giyinebilir. Başörtüsü de takabilir, mini etek de giyebilir.

konu neydi?
ne , hangı, dur bi bakayım:p

Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.