İyinet'e Hoşgeldiniz!

Türkiye'nin En Eski Webmaster Forum'una Hemen Kayıt Olun!

Kayıt Ol!

Amaciniz Para Kazanmaksa 500cent-500dollar

usekes

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
1-) bu siteden hesabına para yattimi? site hesabinda 100 dolar olabilir ben de uyeydim hesapta 75 dolar wardi kapatiim.
2-) mantik olarak siteler 0.05 c. lik mailler yollarken nie bu adamlar 5 dolarlık mail yolluo garip deilmi?
3-) bu sitenin odeme yapmadigini parae soyledi. ben sormustum da ordan biliorm
4-)lutfen site tanitirken odeme aldiklarini yazarmisin?boylece okuyanlar sahte sitelerden uzak durmus olur malum piyasada bi suru odeme yapmayan site war.

A

alderion

Misafir
bu siteye ben de üyeyim . fakat önceki konularda da bu site ödeme yapmaz dedim . zaten parae ' de ödeme alamamış . usekes'in de dediği gibi bir tarafta adamlar 0,25 cent lik mail gönderiyor bir tarafta bunlar 5$ lık mail gönderiyor . bunun hiçbir mantıklı açıklaması yok .

!!! Artık lütfen yeni site tanıtımı yaparken önceki konularda tanıtacağınız sitenin ismi geçmiş mi geçmemiş mi bi araştırın . bir de lütfen ödeme aldığınız siteleri tanıtın . böylece millet de boş yere zaman harcamaz !

ReferXchange

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
sitede şöyle diyor tercüme edeyim:

Üyeler:
tüm e-postalar 5 dolarlık
(yani e-posta alıp okuyosunuz bunun değeri 5$ mış)

Reklam verenler:
tüm üyelere para kazandırmalı e-posta gönderimi 2$

yani bu durumda başa baş noktasında bu sitenin sadece 1 reklam vereni olduğunda 2/5 üyesi olmalı 0.4 kişi :)

yani adam bir sürü üyesi varsa nasıl 2$ alıp ta bu üyelere 5'er dolar dağıtsın.

bunun adı scam oluyor.
olacak şudur:

sitede bir kaç kişi olur ya belki mantığıyla bu siteyi yapan arkadaşın linklerine tıklayacak .
bu arkadaş ta az çok - neredeyse maliyeti olmayan- bir para kazanacak.

siz siz olun makul olmayan bu tür şeylere itibar etmeyin.
"memlekete döviz lazım keriz değil."
bu yüzden insanları aydınlatmak için bu açıklamaları yapıyorum umarım faydalanılır:

- no minimum ya da 1-5 arası minimum ödemesi olan siteleri seçin.
- aza kanaat edin ve fazla beklenilen işlere itibar etmeyin.
- güvenilir siteler size yeter.
- iyi araştırın sorun sonra üye olun ve vakit harcayın.

saygılar...

bedavaonline

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
Zaten bir site çok uçuk rakamlar vaad ediyorsa o siteden hayır gelmez.
Cj.Com bile bana 1 haftada 100$ kazandırmadı.

P

Parae

Misafir
Aynı Siteler Forumda dönüp dolaşılıyor o sitelerin üyeleri zaten vay bea 1$ lık mailler diyen insanların üye oldukları siteler ,

Forumda ödeme yapmayan Aynı siteler yazılıyor , Üstüne birde daha bir payout bile alamamış kişiler siteler açıp o siteleri tanıtıyor ... !!

Valla Forumun tadı iyice kaçıyor ....

usekes

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
parae aslinda bunun sebebi site tanitan arkadaslarin acaba bu site daha onceden tanitilmis die forumlari aramamasindan kaynaklanior.

secret

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
evt ben de arkadaşlara katılıyorum örneğin earnings2all diye bir şirket var 6dolarlık gönderiyo ama ben 5-10centlik mail gönderen şirketlere bile güvenemiyorum. bu nedenle hep birlikte bu tür sitelerden uzak durup düşük payoutla sitelerle çalışalım. gerçi bu ortamda onların ne yapacağı da hiç belli olmaz ya neyse...

P

Parae

Misafir
E2A yı burda koskocaman harflerlede yazdım ödeme yapmaz diye ama arkadaşlar hala ödeme alıcam , ödeme yapıyor çok güzel diye falan yazıyolardı ...

P

Parae

Misafir
usekes' Alıntı:
parae aslinda bunun sebebi site tanitan arkadaslarin acaba bu site daha onceden tanitilmis die forumlari aramamasindan kaynaklanior.

Bence forumun aranmaması degil olay ,
bu sebeplerde dolayı çok luzumsuz şeylerle doluyor forum !!!

1. Insanların '' Vay be 1$ lık mailler '' diyip atlamasından ..
2. Insanların Alt üye hırsından ...
3. Burda kendilerini birşey biliyormuş gibi gösterip aslında hiçbir hallattan haberdar olmayışlarından ... (örnek verirdim bir kaç kişi ama gerek yok )

4. Bu 3 özelligi barındıran insanların bu işlerle ilgili site açıp önüne gelen siteyi tanıtması ....

Bir Allahın Kulu kalkıp diyemez ki Parae yanlışsın ....

usekes

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
haklısın hem de sonuna kadar....

aslında bende cok yeniyim bu siteye 1 aydan daha az suredir uyeyim ama bi suru sey ogrendim.bu foruma da baska bi sey icin gelmistim (bir arama sonucu) sonra internetten parayi gorunce merak edip bakiim dedim kim oduyo kim odemiyo ona gore uye olduk sen de bilirsin parae bi baslik acip bunlar odermi die sormustum sen de saol hepsine cvp vermistin eleye eleye 10 tane site kaldi. bazilarindan odeme aldim. ama cok buyuk meblalar da diil yani.

P

Parae

Misafir
aldiklarin no-minimumdan aldın.. (forumda gördüm üye oldugun siteleri vs..)

usekes

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
no-minimum + cashforaction+blazing mails+worldwidecash-net ten aldim. en buyuk odemem cahsforaction dan oldu bi anda hesabima 2.38 koymuslar odeme istedim 2.18 geldi. no-min den deneme icin 0.01 istedim geldi simdi 0.02 oldu hala biriktiriorm. blazing mailsi denemek icin odeme istedim 0.01 odeme werdi worldwidecash-netten 0.01 aldim. bu da denemek icindir
nominimum.realpaidnet te 0.02 im war odeme isterim yakında
bu denemek icin odeme istedigim siteler odememi yapti artik biriktirmeye basliorm... :)

usekes

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
parae kimse emeklemeden yurumeyi ogrenemez benim ole super bi sitem yok ki ayda bin dolar getirsin bana iste allah ne verdiyse geciniioz

Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.