Merhaba
Asagidaki sunucu hemen teslime hazirdir.
Tum kurulumlari yapilmis guncellenmis ve paneli kurulup hazir hale getirilmistir.
Stok fazlasi tek sunucu olarak rackde hazir sahibini beklemektedir.
Cpu: Amd 64 3200
Ram: 2 Gb DDR
HDD: 160 Gb SataII
Isletim Sistemi: Centos 4.4 64Bit
Kontrol Paneli: DirectAdmin
Ip adresi: 5 adet
Baglanti Hizi: 10 Mbit port ustunde aylik 330GB veya 1 Mbit/sec sinirlandirilmis.
Fiyat: 250 Ytl/Ay
Istenirse tam proaktif yonetim hizmeti ile birlikte: 300 Ytl/Ay
Datacenter: Medyabim Internet Hizmetleri DC. Bursa / Turkiye
Not: Datacenterimiz yaklasik 1 yildir faaliyet gostermektedir. Su anda toplam 20 Mbit cikisimiz bulunmaktadir.Bugune kadar sadece kendi sunucularimiz ve kurumsal musterilerimize acik olan datacenterimizda bu ilk stok fazlasi sunucumuzdur.
Firmamiz ile ilgili bilgiler icin www.medyabim.com.tr adresindeki web sitemizi ziyaret edebilir veya mesai saatleri icerisinde 0 224 2254475 nolu telefonumuzdan bize ulasabilirsiniz.
Sukru Emre Erim
Medyabim Internet Hizmetleri Sistem Yoneticisi
Asagidaki sunucu hemen teslime hazirdir.
Tum kurulumlari yapilmis guncellenmis ve paneli kurulup hazir hale getirilmistir.
Stok fazlasi tek sunucu olarak rackde hazir sahibini beklemektedir.
Cpu: Amd 64 3200
Ram: 2 Gb DDR
HDD: 160 Gb SataII
Isletim Sistemi: Centos 4.4 64Bit
Kontrol Paneli: DirectAdmin
Ip adresi: 5 adet
Baglanti Hizi: 10 Mbit port ustunde aylik 330GB veya 1 Mbit/sec sinirlandirilmis.
Fiyat: 250 Ytl/Ay
Istenirse tam proaktif yonetim hizmeti ile birlikte: 300 Ytl/Ay
Datacenter: Medyabim Internet Hizmetleri DC. Bursa / Turkiye
Not: Datacenterimiz yaklasik 1 yildir faaliyet gostermektedir. Su anda toplam 20 Mbit cikisimiz bulunmaktadir.Bugune kadar sadece kendi sunucularimiz ve kurumsal musterilerimize acik olan datacenterimizda bu ilk stok fazlasi sunucumuzdur.
Firmamiz ile ilgili bilgiler icin www.medyabim.com.tr adresindeki web sitemizi ziyaret edebilir veya mesai saatleri icerisinde 0 224 2254475 nolu telefonumuzdan bize ulasabilirsiniz.
Sukru Emre Erim
Medyabim Internet Hizmetleri Sistem Yoneticisi