İyinet'e Hoşgeldiniz!

Türkiye'nin En Eski Webmaster Forum'una Hemen Kayıt Olun!

Kayıt Ol!

Amerika uzerinden yapilan alisverislerde kolaylik

joy89

0
İyinet Üyesi
Katılım
22 Kasım 2011
Mesajlar
2
Reaction score
0
Herkese merhaba,

Sizinle yurtdisi alisverislerinizde hayatinizi kolaylastiracak birseyden bahsetmek istiyorum.Gecenlerde Amerikan alisveris sitelerinin birisinde cok guzel bir ayakkabi ve canta begendim..Amerikan sitesi oldugu icin Turkiyeye kargo fiyati inailmaz pahaliya geliyordu hatta almak istedigim ayakkabi ve canta fiyatinin dahi ustundeydi.Biraz arastirdiktan sonra viadress sitesini buldum.Bu sitenin en harika tarafi, kayit olmaniz durumunda size Amerika da bir ev adresi vermesi.Daha sonra bu aldiginiz urun sizin Amerikan adresinize gonderiliyor ve ordan Viadress.com araciligiyla Turkiyedeki veya dunyanin herhangi bir yerindeki adresinize postalaniyor.Urun elime 1 haftada gecti ustelik
Bongous, Myus, Shipito, Borderlinx ile karsilastirildiginda cok daha ucuza..Yukarida bahsettigim diger sirketleri de yurtdisi alisverislerimde onceden kullandigim icin size kensinlikle Viadress`in en iyi taraflarinin cok iyi bir musteri yardim servisi olmasi,fiyatlarinin diger sirketlere oranla ucuz olmasi ve teslimatin cok cabuk olmasini soyleyebilirim.

Size iyi alisverisler
 

SevgilimNerdesin

0
İyinet Üyesi
Katılım
28 Kasım 2011
Mesajlar
2
Reaction score
0
Bende ayni sekilde viaddress adli siteyi tavsiye ederim. Baskalarinda ayni tecrübeyi yasamalari sevindirici
 

erkanunal

0
İyinet Üyesi
Katılım
13 Aralık 2011
Mesajlar
156
Reaction score
0
evet peki gumruk problemi oluyormu ? telefon veya laptop yada fotograf makinesi getirsek ?
 

lord_of_war

0
İyinet Üyesi
Katılım
8 Mart 2011
Mesajlar
120
Reaction score
0
telefon yasak hocam 75 $ üstü herşey gümrük tabidir sıkıntı olur viaadresi kullandım ilk ürünümü aynı gün yolladılar ama ikinci ürünü 100 defa mail attım 1 cvp bile yazmadılar 1 ay süründürdüler öyle yolladılar
 

mtfk.net

0
İyinet Üyesi
Katılım
4 Mayıs 2012
Mesajlar
30
Reaction score
0
Konum
Manisa/Salihli
hocam öyle ya da böyle kargo masrafı olarak 100 tl falan gidiyor. Bence bi' 50-60 tl daha harcayıp Türkiye içi alın ürününüzü. Kanımca daha güvenli ve karlı olur.
 

Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.

Backlink ve Tanıtım Yazısı için iletişime geçmek için Skype Adresimiz: .cid.1580508955483fe5

Üst