İyinet'e Hoşgeldiniz!

Türkiye'nin En Eski Webmaster Forum'una Hemen Kayıt Olun!

Kayıt Ol!

Amerikada Hesap

favorites

0
İyinet Üyesi
Reaction score
2
Paypal'daki sorunlar nedeni ile Amerikada banka hesabı açmak şart oldu:)
iyinet admin başta olmak üzere, bizi bu konuda bilgilendirecek arkadaşlar varsa yönlendirsinler lütfen
Bir sürü site var ama çoğu" balon " gibi duruyor :D
ne dersiniz bu konuda_

dombalak

0
İyinet Üyesi
Reaction score
1
2 seçeneğin var

1- ya amerikadan bir tanıdık bulup onun üzerinden işlem yapacaksın

2- debit cardlardan 1 tane alacaksın (onlarında astarı yüzünü geçiyor ama)

mathiaxbars

0
İyinet Üyesi
Reaction score
122
dombalak iyi anlatmış . Amerikada yaşamak şart bu gibi durumlarda lakin gkar gibi araca şirketleri kullanabilirsin oda 150 dolara falan fatlıyor

Angelo

0
İyinet Üyesi
Reaction score
111
Bugün vize başvurum gelmiş, eğer PayPal böyle devam ederse PayPal bozma servisi bana yarayacak gibi. :)

tetal

1
İyinet Üyesi
Reaction score
20
banka hesabı açmak masraflı oluyor artık. onunu yerine debit card şiddetle tavsiye edilir. yakında debit card satışım başlayacak. beklersen gelecek aya sonuç çıkar ortaya. fiyat yaklaşık 30-35 dolar olcak kart için.

favorites

0
İyinet Üyesi
Reaction score
2
gelecek ay çok geç olur:(
bu debit card denilen olayın detayı nedir? o karta sahip olursak, amerikada banka hesabı açma sorunu ortadan kalkıyormu?
nerelerden alınabilir çok hızlı şekilde?

iyinet

Root
Admin
Hosting Firması
Reaction score
73
Eskiden Amerikan vatandasi olmasaniz bile Amerikaya Turist gibi gelip banka hesabi acilabiliyordu.
Artik gecerli bir Amerikan Ehliyeti olmasi sarti getirildi.
Eskiden ehliyet almakta kolaydi, Turist olarak gelip ehliyet alanlar vardi.
Simdi o da zorlastirildi.
911 den sonra herkey degisti...

Angelo

0
İyinet Üyesi
Reaction score
111
Valla ben F-1 vizesi ve pasaport ile açabiliyormuşum öyle demişti danışman, banka hesabı olmadan yaşamak zaten çok zor yani, mantıksız olur.

mathiaxbars

0
İyinet Üyesi
Reaction score
122
harbi debit kart neymiş yaa ben sadece ccart ve mcart ı biliyorum bilenler açabilirmi

Angelo

0
İyinet Üyesi
Reaction score
111
ATM- Maestro tarzı, banka hesabına bağlı o hesaptan işlem yapabileceğiniz kart.

favorites

0
İyinet Üyesi
Reaction score
2
o zaman bendeki neteller kartı yalan oldu desene :)
bir debit kart almak lazım acilen

tsuhir

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
aradaşlar amerikada tanıdıklarım var , daha doğrusu abimin tanıdıkları var , şimdi hesap için ne yapmam lazım , mesela onlar kendi adına bir kart çıkarıp bana yollasalar o kartla burda paypal v.s işlemleri yapabilirmiyim

tsuhir

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
biraz daha açarmısınız bu konuyu ne zamndan beri kullanıyorsunuz , bende bu konuyla biraz araştıorma yapmuıştım ancak bu konuda da dolandırıcılar var , yani güvenebilceğimiz bir sitemi , ne kadar komisyon alınıyor, parayı nası alıyorsunuz, atm den çekebiliyormusunuz
vereceğiniz bilgiler bana ve bu konuda gereksinim duyan arkadaşlara faydalı olacağına inanıyorum

Angelo

0
İyinet Üyesi
Reaction score
111
Banka hesabı kasmanıza gerek yok ayrıca, Amerika'da tanıdık varsa sizin için PayPal hesabı açsın, sonra PayPal'ın kendi debit kardından alsın. Premium'a veriyor sanırım. Onu buraya postalasın, burada ATM'lerden PayPal'ınızı çekersiniz. Bu kartlardan bir ara ben de satmayı planlıyordum ancak Türkiye'de çok PayPal dolandırıcılığı oluyor, uğraşılacak iş değil.

xfatihx

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
biraz daha açarmısınız bu konuyu ne zamndan beri kullanıyorsunuz , bende bu konuyla biraz araştıorma yapmuıştım ancak bu konuda da dolandırıcılar var , yani güvenebilceğimiz bir sitemi , ne kadar komisyon alınıyor, parayı nası alıyorsunuz, atm den çekebiliyormusunuz
vereceğiniz bilgiler bana ve bu konuda gereksinim duyan arkadaşlara faydalı olacağına inanıyorum

Ben uzun süredir kullaniyorum hiç bir sorun yaşamadim.
Komisyon oranları sitede yazıyor.
Kartı satın aldın mı fedexle adresine geliyor aktif ediyorsun. Verdikleri hesap bilgilerini paypala giriyorsun ve paypaldan parayi o hesaba aktariyorsun
Tüm bankamatiklerden çekebilirsin.

tsuhir

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
verdiğin bilgiler için teşekkür ediyorum
şu anda talkgold forumunda bu konuyla ilgili yerlere bakıyorum ve birçok bu konuyla ilgili siteler var ve hala hangisi tam olarak iyi çözemedim
Revocash ede bakıyorum
http://www.talkgold.com/forum/showthread.php?t=131990

ingilizcesi az veya çok iyi olan arkadaşlar da bu forumdan gerekli araştırmayı yaparlarsa ortak ve iş yapabilecek sitelerde belki buluşuruz herkesede faydalı olur

Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.