İyinet'e Hoşgeldiniz!

Türkiye'nin En Eski Webmaster Forum'una Hemen Kayıt Olun!

Kayıt Ol!

amerikada olan

fatihfx

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
clickxchange accountumu paypal için verified yaptırmam lazım. amerikada arkadaşı olan veya bizzat amerikada olan varmı bana adres verebilecek ?

özelden yazarsanız sevinirim.

C

cappytoi

Misafir
onun yerine kredi kartını verip 1,98 $ ödesen daha basit oluyor, tabi kredi kartın varsa

excoder

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
daha basit de türkiye'deki pek çok adres confirmed olmuyor, sadece verified paypal hesabın oluyor ama adresin unconfirmed olarak kalıyor.

fatihfx

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
benim paypal hesabımla sorunum yok. ya ben yanlış anladım sizi yada siz beni yanlış anladınız. cxc den paramı paypal ile almam lazım. ama paypal açık değil cxc içinde. onu açabilmek içinde pin koduna ihtiyacım var ve pin kodunu posta adresine yolluyorlar o yüzden amerikada bir adres lazım bana. daha önceden türkiyeden açmış olduğum hesap vardı cxc de o hesapla pin kodu almıştım zaten usa dışında pin kodu istediğiniz zaman email adresine yolluyorlar. ama o hesap kapandı .herneyse şimdi anladınız sanırım.

fatihfx

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
ayrıca paypal hesabım verified durumda. kredi kartımla verified ettirdim.

risingstar

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
Fatih bende Turkey adresli clickxchange hesapları var 4 tane kadar istersen oratak olabiliriz ya da ne bileyim takas yapabiliriz.

Bana MSN adresini Özele Gönder

M

murme

Misafir
cxc verified olayini diyo arkadas benimki onayli Michigandaki arkadasima yolladim

fatihfx

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
murme' Alıntı:
cxc verified olayini diyo arkadas benimki onayli Michigandaki arkadasima yolladim

bende floridadan birini buldum, siteme üye olan biri, sağolsun verdi adresini bakalım ondan cevap bekliyorum. umarım postayı alınca yan çizmez. gerçi çizsede kendine bi faydasıda olmayacak.

bekliyoz bakalım inşallah gelir.

B

bir adam

Misafir
Amerikan bankasında artik hesab açabilisiniz.Bilgi için:
http://money.saksandlive.com

Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.