- Reaction score
- 0
Laptop'un fiyatını kısa süre sonra bildireceğim. Maalesef istediğin cep telefonu modelinin ABD fiyatı da yüksek, pek fiyat avantajı sağlayamıyorum.
- telefonla ilgili adımları ben gerçekleştirdim ve telefonumu Türkiye'de sorunsuz kullanabiliyorum. söylediklerimi yaptığın halde telefon açılmazsa, bu ancak Telekomünikasyon Kurumu'ndan kaynaklanan bir sorun olabilir. Ancak kurumun yurt dışından alınan telefonlar için açıkladığı prosedür bu.
- apple'ın yaptığı gibi sattığı her ürüne uluslararası garanti sunan firmaların ürünlerinde garanti mevcut. diğerleri muhtemelen yalnızca abd'de geçerli garantiler olacaktır. bazı firmalar uluslararası garantiyi ekstra bir bedel karşılığında satıyor, istediğiniz üründe bunun olup olmadığını araştırabilirim.
- ilk mesajlarımda söylediğim gibi ürün bedeli peşin, servis bedeli ise teslim sırasında ödenebilir.
- ekim ayında döneceğim, kesin tarihi bir süre sonra verebileceğim, henüz bilet almış değilim.
- telefonla ilgili adımları ben gerçekleştirdim ve telefonumu Türkiye'de sorunsuz kullanabiliyorum. söylediklerimi yaptığın halde telefon açılmazsa, bu ancak Telekomünikasyon Kurumu'ndan kaynaklanan bir sorun olabilir. Ancak kurumun yurt dışından alınan telefonlar için açıkladığı prosedür bu.
- apple'ın yaptığı gibi sattığı her ürüne uluslararası garanti sunan firmaların ürünlerinde garanti mevcut. diğerleri muhtemelen yalnızca abd'de geçerli garantiler olacaktır. bazı firmalar uluslararası garantiyi ekstra bir bedel karşılığında satıyor, istediğiniz üründe bunun olup olmadığını araştırabilirim.
- ilk mesajlarımda söylediğim gibi ürün bedeli peşin, servis bedeli ise teslim sırasında ödenebilir.
- ekim ayında döneceğim, kesin tarihi bir süre sonra verebileceğim, henüz bilet almış değilim.
Toshiba Tecra A4 : http://www.ideefixe.com/Bilgisayar/tanim.asp?sid=JJW39B1Y7O1C12FXQDUG
Nokia 6111 : http://www.kvk.com/store/productrender.asp?PRID=1064&PSKU=CTNK6111&MainCategoryID=59&CategoryID=63
İkisini araştırabilirsen sevinirim. Birde aşağıda birkaç sorum olacak yanıtlarsan sevinirim.
* Telefonu aldığımda bahsettiğin gibi basit şekilde kullanıma açtırabilecek miyim? Bunun garantisini verebilir misin? Kendi tecrübelerine dayanarak cevap verirsen sevinirim.
* Ürünler garantisiz oluyor sanırım değil mi? Gerçi bunu senin sorumluluğuna sokmak yanlış olur ama sadece bilgin varsa bu konuda diye soruyorum
* Gittigidiyor'dan almak yerine bir kısım kaparo üzerini gelince malı teslim alırken ödeyebilirim sorun olmaz bunu yapabilir misin?
* Ne zaman gidip ne zaman Türkiyede olacaksın yani ne zaman ürünlerimizi alabiliriz ?