Anahtar Kelime Odaklı Yüksek Kalitede Paravan Blog ve Paravan Site Hizmeti!

cnrsgr

İyinet Üyesi
Onaylı Üye
Katılım
1 Nisan 2020
Mesajlar
3
Reaction score
1
Konum
Samsun



Arama motorlarını anlıyoruz.
Ve neye ihtiyacınız olduğunu biliyoruz.


yatay-cizgi.png


Kullanıcı deneyimini artırmak amacıyla gelişen ve değişen arama motoru davranışlarını takip ediyoruz. İnternet projenizin başarılı olması için çaba sarfettiğinizin farkındayız. Vakit bulamadığınız ya da yeterli donanıma sahip olmadığınız aşamalar için buradayız.

nedir.png


yatay-cizgi.png


Her paravanla ana site gibi ilgileniyoruz.
Tüm paravan site/bloglarınız için
özel ilgi gösteriyoruz.


surecler.png


yatay-cizgi.png


farklar.png


yatay-cizgi.png

Paravan Blog Nedir?
Bir internet sitesinin hedeflediği anahtar kelime grubu için oluşturulan ve sadece o anahtar kelime grubunu urlsi, içeriği, başlıkları ve fotoğraflarıyla hedefleyen ücretsiz uzantılı blog sitesidir.

Paravan Site Nedir?
Bir internet sitesinin hedeflediği anahtar kelime grubunu url yapısı, alan adı, içerikleri, başlıkları ve görselleriyle hedefleyen; sadece o anahtar kelime grubu için oluşturulmuş, ziyaret eden kullanıcıların sadece yönlenme değil, telefon araması, form doldurması gibi ekstra hedeflemeleri barındıran internet siteleridir.

Paravan Blog ve Paravan Site Arasındaki Farklar Nelerdir?
Paravan blog, ücretsiz blog sağlayıcılar aracılığıyla oluşturulur, paravan site için alan adı ve hosting temin edilerek wordpress tabanlı internet sitesi oluşturulur.
Paravan blogda hizmetlerinize özel sayfa tasarımı yapılamamaktadır, paravan sitedeyse her hizmetiniz için özel tasarımlı landing page hazırlanmaktadır.
Paravan blog için yıllık yenileme ücreti yoktur, paravan site için her yıl hosting (ya da VDS) ve alan adı yenileme ücreti vardır.

Paravan Blog mu, Paravan Site mi Yaptırmalıyım?
Bu kararı vermeden önce anahtar kelimenizin rekabet derecesini ve anahtar kelimenizi ziyaret edecek potansiyel hedef kitlenin alışkanlıklarını incelememiz gerekmektedir. Bir örnekle bunu açıklayalım:

Paravan blog hizmeti sunan bir internet siteniz var. Bu internet sitenizden hem blog sitelerine hem de e-ticaret sitelerine satış yapmak istiyorsunuz. Bir blog sahibi, kendi blogunun ana kategorisini desteklemek için profesyonel paravan blog hizmeti satın almadan önce internet sitenizde yer alan dökümanları inceleyeceği için, potansiyel ziyareti için her detayı açıkladığınız bir paravan blog hazırlamanız gerekmektedir. Bir e-ticaret sitesi sahibiyse paravan site hizmeti alırken ürünlerinin nasıl gözükeceğini görmek isteyeceği için örnek ürün grupları için paravan site hazırlamanız, projeniz için daha faydalı olacaktır.

Yeni Bir İnternet Sitem mi Olacak
Eğer paravan site satın alırsanız evet, yeni bir internet siteniz daha olacak. Verdiğiniz hizmetlerden bir tanesini ya da sattığınız ürün gruplarından bir tanesini barındıran, bu alanda geri dönüş almanızı sağlayan (internet sitenize link, form doldurma, ürün tanıtımı, sepete yönlendirme vb.) bir internet sitesi daha elde edeceksiniz. Bu internet sitesinin tüm mail adresleri, iletişim formları, ödeme araçları ana internet sitenize yönleneceği için sizin için ekstra bir iş yükü oluşturmayacaktır.

Eğer paravan blog hizmeti satın alırsanız, yeni bir internet sitesine değil, sitenizin ana konusunu besleyen bir bloga sahip olacaksınız.

Paravan Site, Ana Sitenin Önüne Geçer mi?
ParavanDestek ekibi tarafından hazırlanan paravan bloglar, 1 günde ya da 1 haftada tamamlanıp, teslim edilen paravan siteler değildir. Orijinal bir internet sitesi hazırlıyormuş gibi periyodik olarak girilecek olan içeriklerin teslimat süresine kadar zamanlanması sonrasında, devam eden hafta ve aylar için de içerik zamanlaması yapılmaktadır. Hazırlanan bu içeriklerin her biri semantik içerik hazırlama kurallarına göre yazıldığı için organik trafik hedeflemektedir. Bu durum zamanla ana siteyle rekabet etme düzeyini geliştirse de, önüne geçmesi düşük ihtimaldir.

Organik Trafiği Paravanla mı Paylaşacağım?
Hem evet, hem hayır. Bir anahtar kelimesinin ve aynı anahtar kelimeye bağlı uzun kuyruklu anahtar kelimelerin sahip oldukları aranma hacimlerinin ortak bir paydası vardır. Hazırlayacağımız paravan site, bu anahtar kelimelerini hedeflemekle birlikte yapısı gereği ana internet sitenizi besleyeceği için bir güçlendirici pozisyon görevi görecektir. Aşamalı bir şekilde organik trafik elde edecek olan paravan blogunuz, yönlendirmeleriyle birlikte referans görevi görecek olup, zamanla sıralamada ana internet sitenizi yükseltirsek kendi sırasını geride tutacaktır. Bu da organik trafiğinizin hedeflediğiniz kelime için tamamen size kalacağını rahatlıkla söylememizde bir sakınca olmadığını göstermektedir.

yatay-cizgi.png




yatay-cizgi.png




yatay-cizgi.png


 

LordSalindor

0
İyinet Üyesi
Onaylı Üye
Katılım
7 Mart 2016
Mesajlar
13
Reaction score
1
Bak bu taktik tutar işte. Milyon tane backlinkin olacağına bu tarz olsa daha farkındalık yaratır.
 

Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.

Backlink ve Tanıtım Yazısı için iletişime geçmek için Skype Adresimiz: .cid.1580508955483fe5

Elektronik Sigara Cicisex Porno
Üst