İyinet'e Hoşgeldiniz!

Türkiye'nin En Eski Webmaster Forum'una Hemen Kayıt Olun!

Kayıt Ol!

Soru Anahtar Kelime Seçimi Yardım

olkunmustafa

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
Adresteki kombi sitesini seosunu yapmaktayım.Ancak anahtar kelime seçiminde aklıma birşey takıldı.Şimdi bu sitede çeşitli markalarda kombiler var hepsine anahtar kelime ve açıklama ekleyeceğim.

Mesela alarko kombi için seçtiğim
"alarko kombi servisi,kombi servisi,kombi bakımı " kelimelerini yazdım.Burada merak ettiğim alarko kombi servisi anahtar kelimesi ile kombi servisi kelimesini bir arada kullanmammın bir önemi var mı yani birbirini etkiler mi.sadece kombi servisi kelimesine mi yüklenmeliyim yoksa her marka için kombi markasını yazmalı mıyım....

Inferno

0
İyinet Üyesi
Onaylı Üye
Reaction score
2
Google artık arama sonuçlarını sitenin kalitesinden çok sayfanın kalitesine göre listeliyor. Ayrıca google bir sayfada ürün için ne kadar özelleştirme varsa arama sonuçlarında o sayfayı daha öne çıkarıyor. Bu yüzden bence sayfaların anahtar kelimesini ayarlarken en özelleştirilmiş şekliyle ayarlamanız arama sonuçlarında üst sıralara çıkmanızı sağlayacaktır. Sonuç olarak eğer Alarko Kombi için bir sayfa yapıyorsanız anahtar kelimeniz kombi servisi değil alarko kombi servisi olmalıdır. Ayrıca bu iki anahtar kelimeyi yan yana kullanmamanız gerektiğini düşünüyorum, çünkü google yayınlayacağınız sayfayı spam sayfa olarak görebilir.

olkunmustafa

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
Google artık arama sonuçlarını sitenin kalitesinden çok sayfanın kalitesine göre listeliyor. Ayrıca google bir sayfada ürün için ne kadar özelleştirme varsa arama sonuçlarında o sayfayı daha öne çıkarıyor. Bu yüzden bence sayfaların anahtar kelimesini ayarlarken en özelleştirilmiş şekliyle ayarlamanız arama sonuçlarında üst sıralara çıkmanızı sağlayacaktır. Sonuç olarak eğer Alarko Kombi için bir sayfa yapıyorsanız anahtar kelimeniz kombi servisi değil alarko kombi servisi olmalıdır. Ayrıca bu iki anahtar kelimeyi yan yana kullanmamanız gerektiğini düşünüyorum, çünkü google yayınlayacağınız sayfayı spam sayfa olarak görebilir.

Anladım ama şöyle bir sorun var.Bu sayfayı incelediyseniz birden fazla marka var.Yani her marka için özelleştirilmiş bir seo çalışması baya uzun sürecektir.Ben direk olarak kombi servisi kelimesine yoğunlaşmak istiyorum.kombi servisi ve türevlerini yazılarımın içinde bol bol kullandım.Sanırım hangi kelimede başarı sağladığımı zaman göstericek..

Bolu Beyi

0
İyinet Üyesi
Reaction score
36
Anladım ama şöyle bir sorun var.Bu sayfayı incelediyseniz birden fazla marka var.Yani her marka için özelleştirilmiş bir seo çalışması baya uzun sürecektir.Ben direk olarak kombi servisi kelimesine yoğunlaşmak istiyorum.kombi servisi ve türevlerini yazılarımın içinde bol bol kullandım.Sanırım hangi kelimede başarı sağladığımı zaman göstericek..

Kelime seçiminden önce anahtar kelime yoğunluğuna dikkat etmenizi öneririm. Anahtar kelime kullanımının makaleye oranla %5'i geçmemesi gerekiyor.

aliny

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
H tagları Web sitemizdeki herhangi bir metni büyütmemizde kullanılır. Bu kodların Google tarafından çok sevildiği aşikardır. Bu kodlar sayesinde Başlıklar şekil alır. (yani daha güzel görülür). H1 tagı tagların en büyük puntolu tagı ünvanını elinde bulundurur. H1 tagı web sitemizin sıralamasını etkileyebilecek en değerli tagdır. Tabi Google seviyor diye h1 tagınıda abartmaya hiç gerek yok makale içerisinde bir defa kullanılması yeterlidir. H tagları 1 ile 6 arasında değişmektedir. Punto punto ilerleyen bu tagların birbirini açıklama işlemleri vardır.

<h1 title=”Beşiktaş Aski Bizi Delirtti”>Besiktas</h1>

H1 kodu sayesinde Google’de üst sıralarda (Beşiktaş) kelimesinde çıkabilirsiniz.

Tabiki çok aşırıya kaçmadan taglarımızı kullanalım.

yani şöyle ki ;
<h1>Beşiktaş </h1>
<h2>Beşiktaş Aşkı -</h2>
<h3>Beşiktaşta Transferler </h3>
<h4>Hangi Transferler yapıldı </h4>
<h5>Takımdan Atılan Oyuncular </h5>
<h6>Takımın Borçları </h6>
vb şeklinde tanımlanabilinir.

h1 taglarıda önemlidir

www.bumuki.com ' dan alıntıdır.

John23

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
Re:

Good choice of keywords enhance your business and online visibilty, so I would like to suggest you use high search volume and less competition keywords. You can find these types of keywords in Google adwords keyword tool.

Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.

Backlink ve Tanıtım Yazısı için iletişime geçmek için Skype Adresimiz: .cid.1580508955483fe5