İyinet'e Hoşgeldiniz!

Türkiye'nin En Eski Webmaster Forum'una Hemen Kayıt Olun!

Kayıt Ol!

Soru Anahtar kelimelerde yükselememe durumu!

conestoga

0
İyinet Üyesi
Katılım
10 Mart 2012
Mesajlar
22
Reaction score
0
1 seneyi aşkın süredir hizmet veren e-ticaret sitemiz emsal firmaların total backlinklerinden kat ve kat fazla backlink e sahip olmasına karşın bir türlü ilk 3 e ilk 5 e giremiyor. Alt sayfalara, ürünlere, alt kategorilere daha da ötesi belirlediğim 8-10 anahtar kelimeye tek tek uğraşıyoruz lakin muaffak olamadık bir türlü; neyi nerde yanlış yaptığımızı bilemiyoruz! 5-6 emsal sitenin total backlinklerini üst üstte koysak bize yetişemiyorlar; ama nafile!!!Kafayı yicez!!! e-ticaret seo su ile alakalı fikirleriniz paylaşırsanız sevinirim.
Teşekkürler...

Site adı imzada mevcuttur.
 

daniel1336

0
İyinet Üyesi
Onaylı Üye
Katılım
27 Ağustos 2010
Mesajlar
3,114
Reaction score
100
Konum
Kocaeli
Konu ile alakasız ama madem şirketsiniz .com.tr uzantılı domain alırsanız daha güvenilir olursunuz. E-ticarette .tr uzantısının önemli olduğunu düşünüyorum, prestij ve güvenilirlik sağlıyor.

Bu arada dediğiniz kadar backlink aldıysanız geride kalmanız normaldir. Google abartılı backlinkide sevmez. Adamlar doğal olanı yakalamak ve öne çıkarmak için çalışıyorlar, hiçbirimiz google mühendislerinden daha zeki değiliz bence (en azımdan şahsım adına öyle düşünüyorum). Ama siteniz ilk açıldığından itibaren, girilen indek sayısı ve site yaşı ile orantılı miktarlarda artarak ve abartmadan alınan backlink ile sonuca ulaşmak daha iyi.

Ürün tanıtımlarınızda 40-50 kelime ile, yükselmek istediğiniz anahtar kelimeleri ile ürünü tanıtın. Ürün için müşteri yorumları ekleyin, kendi kullandıklarınız için profesyonel görüşlerinizide paylaşabilirsiniz. Bu sayede fark yaratmanız mümkün 1-2 ay içerisinde gözle görülür artış yakalayabilirsiniz. Özgün ve yeterli kelime sayısına sahip içeriğiniz olacaktır.
 

conestoga

0
İyinet Üyesi
Katılım
10 Mart 2012
Mesajlar
22
Reaction score
0
katkılarınız için teşekkürler arkadaşlar...
anahtar kelimelerim;
havuz robotu - havuz robotu fiyatları
havuz merdiveni - havuz merdiveni fiyatları
havuz kimyasalları - havuz kimyasal fiyatları
havuz ızgarası - havuz ızgarası fiyatları v.b.....
 

Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.

Backlink ve Tanıtım Yazısı için iletişime geçmek için Skype Adresimiz: .cid.1580508955483fe5

Üst