anatoliahosting.com.tr Acil

E

eyciey

Misafir
Sitelerim kapalı. Saat 1den beri ulaşamıyorum. Buraya yazmak zorunda kaldım. Sarınım nslerde sorun var. Acil olarak yetkili bir kişi bana ulaşırsa sevinirim.

E

eyciey

Misafir
Veya birisi ulaşıp söylerse iyi olur. Ns19 ve Ns20 de hata var. Sadece onları düzeltse siteler açılcak.

baris

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
daha önce bu şirket hakkında yorumum olmuştu kimi arkadaşlar karalama kampanyası olarak algıladı herşey ortada

favorites

0
İyinet Üyesi
Reaction score
2
her şey ortada nedir ya. böyle komik bir yorum olabilirmi hiç.
teknik bir sorun olabilir ki eğer öyleyse. bu herşeyin ortada olduğunu mu gösterir( ve bu "herşeyin" açılımı nedir onu merak ettim )

elmasgunes

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
Hosting satışı yapan bir kişinin bu başlık altında "karalayıcı tarzda" mesaj atması ne kadar etik bir davranıştır?

Anatolia Hosting yetkilileri sunucudaki sorunu en kısa sürede çözeceklerdir. Her hosting firmasında bu gibi sorunlar zaman zaman olmaktadır.

baris

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
arkadaşlar sorun ortada bende daha önce sorun yaşadım ve magdur oldum ortada olan şu ki kalite bizde hizmet bizde deyip yerine getirememeleri ben bunu yaşadım ayrıca sizin bu kadar savunma isteginde olmanıza anlam veremiyorum sorunlar ortada ve hala bahaneler aramaktasınız

E

eyciey

Misafir
Ben bu topiği şirketi karalamak için açmadım yanlış anlaşılmasın ama 1 gündür ulaşamıyorum belki bu topiği görürlerse çözüm bulabilirler diye açtım. + 3 aylık süre zarfında bir sorun yaşamadım. Umarım bu sorunda bugün içersinde çözülür.

S

seven7

Misafir
eyciey' Alıntı:
Ben bu topiği şirketi karalamak için açmadım yanlış anlaşılmasın ama 1 gündür ulaşamıyorum belki bu topiği görürlerse çözüm bulabilirler diye açtım. + 3 aylık süre zarfında bir sorun yaşamadım. Umarım bu sorunda bugün içersinde çözülür.

1 kisi bakiyor zaten oraya.umarim duzelir.pekte teknik bilgisi oldugu soylenemez ama...

Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.

Backlink ve Tanıtım Yazısı için iletişime geçmek için Skype Adresimiz: .cid.1580508955483fe5