![]() |
![]() |
www_hitmp3tr_com' Alıntı:google o bozuk karakterleri indexledi. googleden dünyanın hitini alıyodum düşüş oldu bunların yüzünden sürem sürekli kapanıyodu.
QUOTE]
Ben bu hosting firması ile 2 yıl kadar önce sponsorluk dahilinde çalıştım, sitede gerçekten türkçe karakterleri indexlemede bir sorun vardı halen sayfalarımın bir kısmı bu hatalı türkçe karakterleri barındırıyor.
Asıl önemli olan ise sitenin uptime oranları günün neredeyse %50 sinden fazlasında server down olmaya başlayınca verdim paramı paşa paşa adama akıllı bir firmaya geçtim. Ayrıca bu sorunların sadece benim gibi sponsor oldukları sitelerde değil tüm kullanıcılarında olduğunu da belirteyim, ama söylediğim gibi bu yazdığım olay yaklaşık 2 yıl kadar önceydi bu gün için ne durumda olduklarını bilmiyorum, açıkçası bilmekte istemiyorum![]()
zokkie' Alıntı:kaç kaç kaç
geçen haziranda bir win paket aldım, sunucu nerde dedim türkiye dediler, bi bakıyım dedim site açılmayınca borusan demişti çünkü, amerikada bi datacenter çıktı,
"sonra ben türkiye demedim isteseniz türkiye de de sunucumuz var dedim" dedi şirket yetkisi,
aslında benim için çokta farketmiyordu ama yurtiçi dışı ama paramı alıp vazgeçtim.
tavsiye etmeyeceğim hostlar arasındadır..
anatoliahosting.com, turksystems.net bunlar yerine vt.com.tr-omnis.com.tr-rh.com.tr tavsiye ederim.
Editor' Alıntı:anatolia hostingi bize övmeyin hostbuldada yazdık kötü yönlerini ama adamlar nedense yazdıgım yazıyı silmişler herkes bol keseden sallıyor ....liderhost anatoliahosting beş para etmez bunu kafanıza sokun...