İyinet'e Hoşgeldiniz!

Türkiye'nin En Eski Webmaster Forum'una Hemen Kayıt Olun!

Kayıt Ol!

Android Line Uygulaması

BarisErtas

0
İyinet Üyesi
Katılım
17 Ekim 2013
Mesajlar
92
Reaction score
0
lk olarak Android Line uygulamasının ne işe yaradığını anlatalım, telefonunuzda WhatsApp veya Skype gibi uygulamaları illaki kullanmışsınızdır, kullanmasanız bile az çok ne işe yaradığını tahmin edebilirsiniz. Android line uygulaması ücretsiz olarak mesajlaşma, görüntülü veya sesli konuşma uygulamasıdır. Tabi ki ücretsiz olması internet ortamında çalışacağı anlamına geliyor, bu durumda TL harcamak yerine telefonunuzu modeminizin Wİ-Fi ağına bağlayarak sesli konuşmalar yapabiliyor, medya, fotoğraf veya müzik gibi paylaşımları arkadaşlarınıza aktarabiliyorsunuz.

Bunun yanı sıra genç nesilde düşünülmüş, ücretsiz olarak mesajlaşmada uygulamaya eklenmiş, arkadaşlarınıza fotoğraflar atabiliyor veya sadece mesaj atabilirsiniz. Bunların yanı sıra uygulamanın beğenilen bir diğer özelliğine geçelim.

Facebook’ta olduğu gibi uygulamanın kendine özel bir profil bölümü bulunmakta, Line kullanan herkesin kendi profili, durum duvarı gibi Facebook özellikleri eklenmiş. Yani hiç tanımadığınız birini Line uygulamasından arkadaş olarak ekleyip tanışma fırsatı yakalayabiliyorsunuz. Görüntülü konuşma destekleyen telefonlarda unutulmamış, bu özellik ile internet bağlantısının olduğu her yerde ücretsiz olarak dünyanın bir diğer ucundaki arkadaşınızla, eşinizle veya dostunuz ile görüntülü olarak konuşabilirsiniz.

Sizlerde bu uygulamanın özelliklerinden hoşlandıysanız hemen ücretsiz olarak kullanmaya başlayabilirsiniz.



İndirmek İçin : İNDİRMEK İÇİN TIKLAYIN

Misafir Link : Polyokurnaz .blogspot .com (Boşlukları Siliniz)​
 

djpaste

0
İyinet Üyesi
Katılım
5 Nisan 2012
Mesajlar
90
Reaction score
0
Evet stickerları çok çocukca. hemen sildim.
 

Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.

Backlink ve Tanıtım Yazısı için iletişime geçmek için Skype Adresimiz: .cid.1580508955483fe5

Üst