Herkese merhaba, anestezi teknikerliği okuyorum. Bu yüzden istediğiniz sayıda ve şekilde sağlık makaleleri yazabilirim. Makale yazarken rewrite ve internet değil, genellikle ansiklopedi ,ve kitaplarımdan yararlanıyorum(Ansiklopediden yazmıyorum yanlış anlaşılmasın). Makaleler özgündür.
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Şuan satışa hazır makaleler ;(Şuan bütün fiyatlar indirimde!)
Farenjit (İçerik: Belirtileri, Nedeni , Tedavisi , Tanımı) 515 kelime 4 TL
Larenjit (İçerik Belirtileri, Nedeni, Tanımı) 332 kelime 2.5 TL
Doğum Kontrol Hapları (İçerik: Tanımı, çeşitleri, faydaları, yan etkileri) 438 kelime 3 TL
Kalp hastalarının dikkat etmesi gereken noktalar 426 kelime 3 TL
Karaciğer kist hidatiği (İçerik: Tanımı, nedeni, korunma, tedavi) 354 kelime 2.5 TL
Diyet yaparken dikkat edilmesi gerekenler 390 kelime 3 TL
Soğuk algınlığı 403 kelime 3TL
10 makale siparişinde veya alımına 1 makale hediye.
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Makalelerin özellikleri
1- Her makalede en az 1 adet resim ve 5 tane etiket bulunmaktadır.
2- Makaleler hazır hale gelmeden önce imla ve yazım hataları giderilmektedir.
3- Makaleler özgün ve seo'ya uyumludur.
Ek Hizmetler:
Yorum takibi: Sağlık makalelerin altında çokça yer alan sorulara cevap verebilirim. Ücret: 1 ay makale başına : 0.10 TL' dir. 10+ makale alanlara, bu hizmet 1 ay boyunca ücretsizdir.
Google +1 hizmeti: Aramalarda yukarı çıkmanız için, sitenize eklediğiniz makalelerimi ücretsiz +1' liyorum.
------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Fiyat:
Kelime başına 0,01 Liradır (1 Kuruş). Örneğin: 110 kelimelik bir makalede ödemeniz gereken miktar 1.10 liradır. (Fiyatlar çoğu zaman indirimlidir.)
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------
Ödeme:
Misli
3 ayrı konudan biridir diğerleri; R10'da ve webmastersitesi, sitesindedir. Yeni kayıt olduğum için link ekleyemiyorum isteyene pmden gönderebilirim.
Şuan satışa hazır makaleler ;(Şuan bütün fiyatlar indirimde!)
Farenjit (İçerik: Belirtileri, Nedeni , Tedavisi , Tanımı) 515 kelime 4 TL
Larenjit (İçerik Belirtileri, Nedeni, Tanımı) 332 kelime 2.5 TL
Doğum Kontrol Hapları (İçerik: Tanımı, çeşitleri, faydaları, yan etkileri) 438 kelime 3 TL
Kalp hastalarının dikkat etmesi gereken noktalar 426 kelime 3 TL
Karaciğer kist hidatiği (İçerik: Tanımı, nedeni, korunma, tedavi) 354 kelime 2.5 TL
Diyet yaparken dikkat edilmesi gerekenler 390 kelime 3 TL
Soğuk algınlığı 403 kelime 3TL
10 makale siparişinde veya alımına 1 makale hediye.
Makalelerin özellikleri
1- Her makalede en az 1 adet resim ve 5 tane etiket bulunmaktadır.
2- Makaleler hazır hale gelmeden önce imla ve yazım hataları giderilmektedir.
3- Makaleler özgün ve seo'ya uyumludur.
Ek Hizmetler:
Yorum takibi: Sağlık makalelerin altında çokça yer alan sorulara cevap verebilirim. Ücret: 1 ay makale başına : 0.10 TL' dir. 10+ makale alanlara, bu hizmet 1 ay boyunca ücretsizdir.
Google +1 hizmeti: Aramalarda yukarı çıkmanız için, sitenize eklediğiniz makalelerimi ücretsiz +1' liyorum.
------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Fiyat:
Kelime başına 0,01 Liradır (1 Kuruş). Örneğin: 110 kelimelik bir makalede ödemeniz gereken miktar 1.10 liradır. (Fiyatlar çoğu zaman indirimlidir.)
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------
Ödeme:
Misli
3 ayrı konudan biridir diğerleri; R10'da ve webmastersitesi, sitesindedir. Yeni kayıt olduğum için link ekleyemiyorum isteyene pmden gönderebilirim.