İyinet'e Hoşgeldiniz!

Türkiye'nin En Eski Webmaster Forum'una Hemen Kayıt Olun!

Kayıt Ol!

ANINDA 27 DOLAR KAZAN

onur245

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
Karşımıza çıkan formu dolduruyoruz. Formu doldururken bilgilerinizi ister doğru yazın ister sallayın.

Ama e-mail adresini doğru yazmanız önemli. İkinci aşama olan kredi kartı bilgilerine gelince paypal logosuna tıklayarak kayıttan çıkıyoruz.

Sayfanın sağ tarafında “ToDo List” yazan yerdeki linke tıklıyoruz ve mailimize aktivasyon linki gönderiliyor.

Maildeki linke tıklayıp karşımıza çıkan sayfada şifremizi giriyoruz ve artık bir paypal hesabımız oluşturuldu.

Şimdi para kaynağımız olan reklam sitesine üye olma kısmına geldik.

Aşağıdaki adrese gidiyoruz ister tıkla ister kopyalayıp adres satırına yapıştır:

http://www.AWSurveys.com/HomeMain.cfm?RefID=bugra_12

5-10 Dk da 27$ (Gerçekten Oluyor)
hiç bu kadar çabuk para kazandıran bir site görmedim..ben de biraz önce üye oldum..parayı da garanti veriyorlar..arkadaşı m aldı da..benim yeni haberim oldu..neyse sadede geleyim...
açılacak sayfada sağ üst köşede Create A Free Account'a tıklayın.Daha sonra boşlukları doldurun

Create Free Account butonuna tıklayın.

Ve Sonra Aşşağıda Üzerinde 4$ 6$ Ve Bazı Yazılar Olan

Linklere Tıklayın, Start Survey Butonuna Bastıktan Sonra

Click For Web Site 1 E Tıklayıp Siteye Göz Atın,

Alttaki Boşluğa it's a good site,really this is very nice,great site this gibi ifadeler yazın

web Site 2 İçinde Aynısını Yapın ve 4$ hazır

Tüm Linklere Aynısını Yaptıktan Sonra.... 27$ ınız Hazır Olacak 75$ olduğu zaman(3 kere aynı islemleri yaptıktan sonra paranız hazır)

Reedem Moneye Tıklayıp PayPal Hesabına Aktarın
paralarınızla isterseniz RAPİDSHARE üyeliği alın
isterseniz metin2 de ep alın
isterseniz knightta cash veya premium
isterseniz sro da silk alın
veya paypal destekli sitelerden alışveriş yapın

draga

0
İyinet Üyesi
Reaction score
3
sakın ama sakın bu siteye girip üye olmayın. ne para veriyor ne de birşey 27doları kazanıyorsunda ne oluyor ? ödeme limiti 75$. ben ödeme limitine geldim 5 günde sitenin açıklarıyla 75$ a geldim hiç belli olmadan ancak adamlar değil ödeme yapmak cevap bile vermiyor. KESİNLİKLE KULLANMAYIN BU SİTEYİ.

Scam listelerinin başında bulunan bu siteyi hala nasıl paylaşıyorsunuz !?

myguitar

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
Biraz internette araştırma yaparsanız sitenin kötü ününü farketmeniz zor olmayacaktır..

KaRaDaYı

0
Yasakli Uye
Reaction score
0
Sitenin Açıklarıyla Tabi Alamazsın :D Bide Her Site Alıntı Yapıyor.3 Kere Aynı İşlemi Nasıl Yapıcaz?

draga

0
İyinet Üyesi
Reaction score
3
karadayı açıkla alakası yok bir arkadaşım normalde denedi alamadılar. hiç bir cevap yazmıyorlar mail bile attık. ayrıca açık çok kolay opera browserdan sayfa kodlarıyla 1-2oynamadan sonra linkler tekrar aktif hale geliyor yani 3günde 75$ yapabiliyorsunuz :)

A

a.ışık

Misafir
vah garibim vaaah, hemen atlamış güzel bişey buldum diye! :D
hiç araştırma da yapmamış guugıl amcaya sormamış bile! :p açıvermiş hemen konuyu!
eğer o siteden 1 kişi bile gösterirsen ödeme almış ben sana anında 100$ vericem!
bu kadar açık ve net!!

emrecelik1903

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
Evet bende 75 dolar ödeme limitine geldim 1 hafta sonra bir mail geldi. "Size ödeme yapamıyoruz çünkü getirdiğiniz refler hiç anket doldurmadı geçersiz anket vs vs vs... bisürü neden scam listemin başına koydum :) hem de hiç hile yapmadan gelmiştim. bi siteden pts kredisi almıştım ptslerde boşa gitti

Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.