![]() |
![]() |
yakamoz' Alıntı:Kızılay garanti 20$ masraf alıyor
burakmert' Alıntı:onlar ne kadar alıyor ki sqlmasterım
yakamoz' Alıntı:Kızılay garanti 20$ masraf alıyor
USD çekleri için değil mi?pigeon' Alıntı:kızılay ykredi 5.700 ytl + 15 dolar alıyor. bunlardan daha uygununu bulabileceğini sanmıyorum onur..
ben çarşamba günü akay şubesine gittiğimde bir tane bayanın elindede google çeki vardıguajira' Alıntı:Ya ne tuhaf değil mi. Nerdeyse hepimiz kızlay civarında çek bozduruyoruz. Kimbilir kaç sefer birbirimizin yanından geçtik de haberimiz yok![]()
OnurSqL' Alıntı:ben çarşamba günü akay şubesine gittiğimde bir tane bayanın elindede google çeki vardımuhattab olamadım bir türlü
![]()
OnurSqL' Alıntı:USD çekleri için değil mi?
GoogleGUY' Alıntı:Kızılay YapıKredi hiç masraf almıyor ve en son çekimi 5 günde hesabıma yatırdı.
messmedia' Alıntı:işte bu süper haberhesabım Atatürk bulvarı şubesinde, sanırım orayı diyorsun.
.::RIO::.' Alıntı:Ya masraf dedikleri zaten kendi ceplerine iniyor. Bu iş çok basit bir iş. İsteseler 10 dk lık iş. 10 dk içinde hemen hallederler. Sizede paranızı verirler. Ama gel görelim ki sizin üzerinizden bedava kara geçmek istiyen bir sürü banka şubesi var. Misal bir gün deneyin. Aynı bankanın farklı şubelerine gidin. Ve deneme amaçlı sorun. Ne kadar bunun masrafı diye. Bakın hep farklı olacak!![]()