İyinet'e Hoşgeldiniz!

Türkiye'nin En Eski Webmaster Forum'una Hemen Kayıt Olun!

Kayıt Ol!

ankarada DC açılsa ???

Ekstra

0
İyinet Üyesi
Reaction score
1
Sanırım Arkadaş Dc Açıcak Piyasayı Araştırıyor.
Bence Dcye Para Yatırma.

GNeRaL

0
İyinet Üyesi
Reaction score
16
Verimerkezi olarak Karadeniz hep es geçiliyor, bakalım kim konduracak verikonduyu oraya :p

GLadiatoR

0
İyinet Üyesi
Reaction score
3
Dc den dc ye fark var arkadaşlar.. Ornekler verip yanlış anlaşılmaların olmasını istemem fakat bi market var birde süper market var onun gibi birşey.. Kaliteye ve büyük yatırıma ve ekipmana bakar bu işler..

H

HostLiveTR

Misafir
Ankarada öyle büyük dc yok :) ben acacagım :D biraaz daha büyümem lazım ama :)

CMYLMZ

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
tüm yazılanları okudum ve şunu sormak istedim.
eğer ankarada kaliteli bir DC açılırsa kimlerin tepkileri neler olurdu
ankarada DC var yada yok denmedi ki...
beklentilerinizin , isteklerinizin, "makine koyarız ama şu olursa" larınızı öğrenmek istedik.

N

necro

Misafir
tüm yazılanları okudum ve şunu sormak istedim.
eğer ankarada kaliteli bir DC açılırsa kimlerin tepkileri neler olurdu
ankarada DC var yada yok denmedi ki...
beklentilerinizin , isteklerinizin, "makine koyarız ama şu olursa" larınızı öğrenmek istedik.

Yanlış araştırma yapıyorsun türkiyed kim co-located hizmeti kullanıyor ki? dedicated hizmeti veririm diyorsan, kiralayan çok olur ama insanlar evlerine zor bilgisayar alıyor, sözde herkezin co-located'i var ama bnette calisan bir arkadasimin soyledigine gore sadece firmalar co-located turu hizmet aliyor.

Oda sikayetimvar.com turu firmalar.

WoLeRiNe

0
İyinet Üyesi
Reaction score
1
Arkadaşlar biraz alakasız olacak ama, metro ethernet hizmeti hangi illerimizde var acaba.
Konuyu açan arkadaş kusura bakmasın lütfen.
Şimdiden teşekkür ederim.

trickster

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
Aşağı yukarı her ilde var.

bilal.catakoglu /at /turktelekom.com.tr eposta ile bilgi alabilirsiniz.

fiberoptik bulunan her ilimizde mevcut. tiva'nında belirttiği gibi her ilimizde mevcut :D

şuan ttnet bakır hatlarıda yavaş yavaş fiber optik kablolara dönüştürmekte yani 3-4 seneye evinize bile metro ethernet çekme imkanınız olacak...

GLadiatoR

0
İyinet Üyesi
Reaction score
3
Şehire bakmaz bu iş yatırıma ve ekibe bakar uzatmamak lazım mevzuyu.. Olacağı şehirden çok alt yapı ve çalışma şekli ve firma hakkında bilgiler vermek lazım. Yoksa deniz manzaralı dedicated ın olsa ne olur işe yaramadıktan sonra ya da mahellende olsa :)

Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.