Türkiye'nin En Eski Webmaster Forumu İyinet'e Hoşgeldiniz!

Kayıt Ol

Ankara'da Deprem Oldu

X

Xman

Misafir
Az önce pc başındayken bir anda dükkan sallanmaya başladı, çok pis salladı gerçekten birazdan çıkar haberlerde, bakalım kaç şiddetindeymiş :(

X

Xman

Misafir
Telefonlar çalışmıyor memlekete bak 10 saniyelik sarsıntıda telefonlar kitlendi iyimi..

draga

0
İyinet Üyesi
Reaction score
3
tahminim 4.5-4.8 civarı güzeldi :D ben 7-8 e çıkacak sandım ilk vuruş harikaydı ilk defa böyle bir depremle karşılaştım önce yumruk attı resmen binaya sonra sallamaya başladı :D hafife alıyorum sanmayın sadece depremi fazla abartmıyorum ülkemiz deprem ülkesi ben alışkınım depremlere :D

KATILSANA

0
İyinet Üyesi
Reaction score
34
Aklım çıktı yemin ederim... Koltuk komple gitti geldi sanki. :(

T

trgy

Misafir
Geçmiş olsun alışırsınız. İzmir - Denizli derken ben çok alıştım.

Çok kötü bi duygu deprem yaşamak.

draga

0
İyinet Üyesi
Reaction score
3
ben ilk defa böyle bir depremle karşılaştım deprem anında salondaydım masa da o da binanın boşluk kısmı denebilir bina 15 katlı yandan kamyon geçse sallanıyor orası bina dayanıklı o kısmı geniş mi bırakmışlar hala çözemedim ondan alışkınım orada sallanmalara gece çöp kamyonu geçiyor gümbür gümbür maşallah :D

BuRaKm

0
İyinet Üyesi
Reaction score
1
Bunlar buluşmanın ayak sesleri başka bişey demiyorum izmirden gelmeden depremi getirdiler :D

X

Xman

Misafir
şiddeti 3,5 diyorlar ama ben 99 depreminide yaşadım bu çok başkaydı alttan vurdu, sağlam salladı 2 saniyede bitti :D manyak bişeydi :D

draga

0
İyinet Üyesi
Reaction score
3
bende diyorum niye böyle oldu yenimahalledeyim tam merkezinde olduğum için öyle hissetmişim ilk yumruk attı resmen binaya yahu 1-2 saniye sonra titretmeye başladı :D

draga

0
İyinet Üyesi
Reaction score
3
2.9 km derinlikte olmuş çok üstte ondan dolayı hissettirdi şiddet düşük ama yakın :)

KATILSANA

0
İyinet Üyesi
Reaction score
34
Abi 99 depremi derindi. Bu daha yukarıda olmuş. 2,9 km aşağıda...

draga

0
İyinet Üyesi
Reaction score
3
devam eder mi acaba gece olmasında ne zaman olursa olsun korkmam ama uyku zamanında olmasına deliriyorum geçen sene bala sallanırken gece 5 şiddetli olmuştu acayip tırsmıştım :D

KATILSANA

0
İyinet Üyesi
Reaction score
34
draga seni bu kadar gülüren nedir? Gerçekten merakımdan soruyorum?