Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
tahminim 4.5-4.8 civarı güzeldi ben 7-8 e çıkacak sandım ilk vuruş harikaydı ilk defa böyle bir depremle karşılaştım önce yumruk attı resmen binaya sonra sallamaya başladı hafife alıyorum sanmayın sadece depremi fazla abartmıyorum ülkemiz deprem ülkesi ben alışkınım depremlere
ben ilk defa böyle bir depremle karşılaştım deprem anında salondaydım masa da o da binanın boşluk kısmı denebilir bina 15 katlı yandan kamyon geçse sallanıyor orası bina dayanıklı o kısmı geniş mi bırakmışlar hala çözemedim ondan alışkınım orada sallanmalara gece çöp kamyonu geçiyor gümbür gümbür maşallah
bende diyorum niye böyle oldu yenimahalledeyim tam merkezinde olduğum için öyle hissetmişim ilk yumruk attı resmen binaya yahu 1-2 saniye sonra titretmeye başladı
devam eder mi acaba gece olmasında ne zaman olursa olsun korkmam ama uyku zamanında olmasına deliriyorum geçen sene bala sallanırken gece 5 şiddetli olmuştu acayip tırsmıştım
Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.