İyinet'e Hoşgeldiniz!

Türkiye'nin En Eski Webmaster Forum'una Hemen Kayıt Olun!

Kayıt Ol!

** Anket doldurdukça para kazanın..!!! **

Gamend

0
İyinet Üyesi
Katılım
11 Mart 2005
Mesajlar
1,508
Reaction score
1
Konum
Ankara
Ödeme aldınız mı? Bir de, ref'siz link koymanızı öneririm. En azından insanlar tercih yapabilmeli. Sana katkıda bulunmak istiyorlarsa zaten ref bulunan linke tıklarlar.
 

RohaN_

0
İyinet Üyesi
Katılım
10 Nisan 2008
Mesajlar
14
Reaction score
0
İyide ilk gün 4-5 tane anket sitesi çıktı sitede ama daha sonra anketlerden ses seda yok hiç doldurmak için anket vermio site
 

aristocrat

0
İyinet Üyesi
Katılım
29 Haziran 2010
Mesajlar
86
Reaction score
0
O site hakkında pekte iyi şeyler duymuyorum. Bu anket doldur para kazan işi aslında çok güzel kazandırıyor. Ama sağlam sitelerle çalışmak lazım. Hem güvenilir olmalı hemde haftalık en azından 2-3 anket yollamalı.
Bu şekilde 15-20 siteye üye olursanız günde en azından 4-5 anket gelir. Buda günlük 40-50$ para demek. Abimin eşi akşama kadar farmville oynardı şimdi bu işe kaptırmış kendini 6-7 siteye üye olmuş, google çaviriyi de açmış akşama kadar anket dolduruyor :)

Büyük anket şirketleri ile çalışmak gerekir. Yani büyük araştırma şirketleriyle çalışan anket siteleri bulmalısınız. Benim bu işte bildiğim en iyi site surveyscout sitesi. Bu sitelerden bir kaç tanesinin karşılaştırmalı incelemesini bulabileceğiniz anket doldurarak para kazandıran siteler başlıklı sayfaya bakmanızı öneririm. Aralarında 20-30 dolarlık anket gönderen siteler, ve birde türk site mevcut. Ayrıca ücretsiz üye olunabilen 100'ün üzerinde anket doldurma sitesi var.
 

aylinnpp86

0
İyinet Üyesi
Katılım
12 Nisan 2011
Mesajlar
126
Reaction score
1
survey head firmasını tavsiye ederim. yeni üyelere 8 TL bonus veriyorlar.
 

malibeg

0
İyinet Üyesi
Katılım
14 Aralık 2011
Mesajlar
20
Reaction score
0
Konum
ankara
ANKET DOLDURARAK PARA KAZANMAK İSTERMİSİNİZ? EVET YANLIŞ DUYMADINIZ EVDEN, İŞTEN, BOŞ VAKİT BULDUĞUNUZ HERYERDEN GÜNDE BİR KAÇ SAAT AYIRARAK PARA KAZANABİLİRSİNİZ. NASILMI SADECE 15 TL GİBİ CÜZİ BİR SERMAYE İLE .ANKETÖR E-KİTABINI ALARAK BURADAN ALABİLİRSİNİZ. ANKET KAZANÇ KANIT VİDEOSUNU BU ADRESTEN İZLEYEBİLİRSİNİZ. ŞİMDİ İZLE
 

basalbasal

0
İyinet Üyesi
Katılım
2 Kasım 2011
Mesajlar
128
Reaction score
1
SCAM kardesim bu site
gozlerinize yazik once bi arastirin, gigillayin yeter
 

malibeg

0
İyinet Üyesi
Katılım
14 Aralık 2011
Mesajlar
20
Reaction score
0
Konum
ankara
AW SURVEY PARA ÖDEMEYEN VE ULUSLARARASI KARA LİSTEDE OLAN BİR SİTE, LÜTFEN ANKET SİTELERİ KONUSUNDA İŞİN EHLİ OLMAYANLARIN SÖYLEDİKLERİNE KULAK ASMAYIN...GÜVENİLİR BİLGİ İÇİN ZİYARET EDİNİZ.

Ekleme: anket kitaplasına rağbet arttıkça , dolandırıcılarda çoğalıyor, piyasada adı geçen anket sitelerinin tamamı dolanıdırıcı kara listede olan siteler, ve malesef türkiyede bu kitapları satanlarda kendi çabalarını değil yurtdışından satın aldıkları kitapları yalan yanlış çevirip ordaki insanların kazandıkları çeklerin görüntülerini göstermekteler, türkiyedeki tek güvenilir ve anketkitabı 1,5 yıllık bir çalışmanın ürünü olan anketör e kitap tır.bu çalışmalar sonunda kazanılan ödülün gerçek video görüntüsü ve kitap yazarının kendi görüntüsü ve ve sesidir ve tamamen türkçe olarak kayıt edilmiştir, yani bu kitap sahibi önce araştırmış sonra güvenli ve ödeme yapan siteleri bulmuş üye olmuş ve para kazanmış ve bu kazancını görüntülemiştir çünkü başkalarının parasını haksız yollarla gasp etmek suçtur islam dinimizce haramdır. gerçek bilgi ve doğal görüntüler için buradan bilgi alabilirsiniz. selamlar...
 

fatih atasoy

0
İyinet Üyesi
Katılım
1 Mart 2011
Mesajlar
729
Reaction score
3
Anket doldurarak para kazanma konusu hakkında doğru ve detaylı bilgi edinmek..

Ve bedava anket listesi kitabı edinerek anket doldurarak para kazanma yöntemini herhangi bir ücret ödemeden denemek ister misiniz?

O halde Anket doldurarak para kazandıran siteler başlıklı yazımızda yer alan ödeme kanıtlı sitelere üye olunuz ve belirtilen basit iki işlemi gerçekleştiriniz. Sonrasında anket listesi kitabı mail adresinize gönderilecektir.. Ve siz kazanıp kazandırmadığını bizzat deneyerek öğreneceksiniz..
 

asas121

0
İyinet Üyesi
Katılım
24 Ocak 2012
Mesajlar
6
Reaction score
0
refsiz link istiyosunuz da öyle yapcagınıza örnegin verdigi ref'li link alttaki olsun

www.xxx.com/abcd bunda /abcd kısmını silerseniz zaten ref'siz linki elde etmiş oluyorsunuz
 

mrtkrk

0
İyinet Üyesi
Katılım
30 Nisan 2013
Mesajlar
90
Reaction score
0
Anket doldurarak,reklam izleyerek,yahut da mail okuyarak internetten sabit gelir elde edemezsiniz.İnternetten sabit gelir elde etmek içi ilk başlarda biraz çok çalışmalısınız.Çalışmalarınızın sonucunda yavaş yavaş meyvesini almaya başlayabilirsiniz.Peki ama nasıl?.Bu konu hakkında sizlere bir inceleme sayfası hazırladım.

http://xticaretx.blogsp...it-gelir-icin-para.html bağlantısına tıklayarak,öğrenebilirsiniz.

İnternetten gerçekten para kazanmak için,küçük işlerle uğraşıp,hayal kırıklığına uğramayın.İnceleme sayfamı okuduktan sonra,bana bu konu hakkında yorum bırakın,en kısa sürede dönüş yaparım sizinle .Eğer ''Az aşım,ağrımaz başım'' anlayışına sahipseniz,internetten sabit yani oto gelir elde edersiniz.
 

Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.

Backlink ve Tanıtım Yazısı için iletişime geçmek için Skype Adresimiz: .cid.1580508955483fe5

Üst