- Reaction score
- 1
Merhaba arkadaşlar öncesinde belirtmek isterim ki anketden para kazanılabileceğini düşünen birisi değilim.Fakat bir şeyi insanlara önermeden önce onu denemek taraftarıyım.Sonuçta denenmeden yapılan işin iyi mi kötü mü olduğunu bilemeyiz. Bir anket kitabından sadece bir anket sitesine üye oldum (sadece 1) ve yaklaşık 15-20 dakika ya harcamışımdır ya harcamamışımdır. Demekki üye olurken bir şeyleri doğru yaptım ki hala anketler geliyor. Şimdi sizlere gelen mailler ve kazanç görüntüleriyle göstermek istiyorum.Bu arada hepsi kendi hesabıma aittir.İsteyenler için video çekebilirim...
Önce posta kutuma gelen maillerden anketler için ne kadar ücret verdiklerini göstereyim.
Benim hesabım olduğunu anlamanız için
Not: Gelen anketler tamamen Türkçe.Türk anket firmaları anketörlere dağıtacağı paranın çok daha azını internetteki bazı kullanıcılara dağıtarak daha az maliyetle daha iyi bir istatistik elde ediyor.
Bir anket kitabındaki sadece tek bir siteyi denemek amaçlı açmıştım hesabımı. Hangi kitap diye soran olursa ise buradaki yazımda bunun da açıklamasını yapmıştım. (tıkla oku)
Önce posta kutuma gelen maillerden anketler için ne kadar ücret verdiklerini göstereyim.
Benim hesabım olduğunu anlamanız için
Not: Gelen anketler tamamen Türkçe.Türk anket firmaları anketörlere dağıtacağı paranın çok daha azını internetteki bazı kullanıcılara dağıtarak daha az maliyetle daha iyi bir istatistik elde ediyor.
Bir anket kitabındaki sadece tek bir siteyi denemek amaçlı açmıştım hesabımı. Hangi kitap diye soran olursa ise buradaki yazımda bunun da açıklamasını yapmıştım. (tıkla oku)