İyinet'e Hoşgeldiniz!

Türkiye'nin En Eski Webmaster Forum'una Hemen Kayıt Olun!

Kayıt Ol!

Anneler günü'nde annelerimize ne alacağız?

Darkart

0
İyinet Üyesi
Reaction score
56
en çok sevdigi fotografı büyütüp çerçeveletmeyi düşünüyorum

sizde bunu düşünebilirsiniz

yürü be :)

bende valideye aynını yaptım sayılır
boğaz köprüsü daha yaya trafiğine açıkken arkadaşlarıyla çektirdiği bir resmi vardı. Onu taradım ve kırıkları düzeltip renklendirdim sorada 35x50 dijital bastırdım ve tablo içine alıp paketledim...bekliyo şu an yatak altında ;)
sizde kendinizden bişiler katın bence...ne o öyle parfüm vs..."anne sen kötü kokuyon al şunuda güzel kok" der gibi :p

Ece

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
aslında kurnazlık edip iş yerimdeki kıyafetlerden hediye etmek en dogalı işde gel gelelim oda annelere gidebilcek kıyafetler degil sipariş vermek lazım yada ev eşyası ya hep alınan klasik hediye telefon çicek vs almak istemiyorum cok kararsız bir kızım ben ya :) umarim sizlerden esinlenebilirim biraz daha zamanımız var

Cagatay

0
İyinet Üyesi
Reaction score
1
google ödemeleri erken yapsaydı belki anneme de araba alırdım (sürmesini bilmesede satabilirdi) :D

Ozcan

0
İyinet Üyesi
Reaction score
61
Ben Samsung E870 telefon aldım. 350 YTL civarında Taksitli Fiyatı. Artık :D 3310 dan kurtulma zamanı gelmişti. Zaten sürekli bir şeyler söylerle eğer dikkat ederseniz ne alınmasını istediğini anlarsınız.

Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.