Türkiye'nin En Eski Webmaster Forumu İyinet'e Hoşgeldiniz!

Anonymous heklendi !

iyinet

Root
Root
İyinet Ekibi
Onaylı Üye
Katılım
2 Eylül 2002
Mesajlar
5,034
Açılan Konu
485
Tepki puanı
75
Konum
SEO
Kendilerini dünyaca ünlü heker grubu olarak tanıtan Anonymous, Türk heker'lar tarafından heklendi. Geçtiğimiz günlerde Anonymous'un Türkiyeye yapmış olduğu siber saldırılardan sonra birçok devlet sitesinin heklenmesi üzerine Türk heker'lar Anonymous'u 5 dakikada hekledi. Anonymous'u hekleyen heker grubu " Turkguvenliği " Ekibi yaptıkları operasyonun adına " Anaokulu " Operasyonu vererek Anonymous'u birhayli aşağılamış görünüyor. Türkgüvenliği ekbi daha önce de yapmış olduğu birçok deface ile adını dünyaya duyurmayı başarmıştır. Site ve ekran yansımaları alttaki gibidir.

http://www.anonops.com/

http://awesomescreenshot.com/0a21cnawb1
2269688
 

Yeniçeri

Ne Mutlu Türküm Diyene
Onaylı Üye
Üye
Katılım
14 Şubat 2009
Mesajlar
9,780
Açılan Konu
383
Tepki puanı
297
Ellerine sağlık. Bu anonymous denen veletler, bizim Devlet sitelerine saldırma cesaretini kendinde buluyorlarsa, onlara herşey müstehaktır. Fakat işin en kötü yanı, siyasi olarak düşünüp, bunlara destek veren vatandaşlarımızın olması. Fakat olay siyasi değil Devlet meselesidir.Hükümetler değişsede, Devlet değişmez. Bunu unutmamak gerekiyor. Buradan heker arkadaşlarımıza teşekkür ediyorum.
 

Crazy

0
Onaylı Üye
Üye
Katılım
2 Temmuz 2009
Mesajlar
252
Açılan Konu
15
Tepki puanı
1
Anonymous da zaten 50-60 k bir botnet var bununla erişimi kesiyorlar başka birşey yaptıkları yok ki sözde hekledik vs diyorlar, bunlara prim verende bizim milletimiz..

Devlet sitelerinin hiç biri heklenmedi, ddos saldırısına maruz kaldı sadece onlarda bundan prim aldılar sözde :)
 
Üst