- Reaction score
- 263
İlk defa böyle bir videoya rastladım arkadaşlar. Antalya'lılar yıllardır bu şehir efsanesiyle yaşıyorlar. Bina terkedilmiş ve içerde zamanında yaşayanlar, eşyaların yerinden oynadığını, evin dağoldığını, sesler duyduklarını idda ediyorlar. Bina hakkında çeşitli söylentiler var, bazıları, sahibinin binayı satmak istememesinden dolayı böyle bir yalana başvurduğunu, bazılarının da gerçekten perili olduğuna dair şüphelerinin olduğunu söylüyorlar. Yayımlayacağım videonun 4.01. saniyesinde apartmanın sol en üstündeki insana benzeyen karartının gerçek olup olmadığını bilmiyorum, orjinal video olmayabilir, montaj da olabilir, ama bu kadar ileriye giden bir video görmedim ben. Binanın yanından çok geçtim ama cesaret edip te binayı yakından incelemedim. Yakın zamanda gitmeyi planlıyorum ama ciddi bir destekçi gerekiyor. Buyrun arkadaşlar videomuz bu
[YOUTUBE]Ud2rzS8lxE4[/YOUTUBE]
Bunlara inanmayabilirsiniz, hurafe de olabilir. Ama şu var ki bu söylentiler, Antalya'nın gündeminden hiç bir zaman düşmeyecek
[YOUTUBE]Ud2rzS8lxE4[/YOUTUBE]
Bunlara inanmayabilirsiniz, hurafe de olabilir. Ama şu var ki bu söylentiler, Antalya'nın gündeminden hiç bir zaman düşmeyecek