İyinet'e Hoşgeldiniz!

Türkiye'nin En Eski Webmaster Forum'una Hemen Kayıt Olun!

Kayıt Ol!

anti-site

F

futbol-tr

Misafir
valla anladığm kadarıyla bu adamlar bir program ile bazı türkiye karşıtı yabancı sitelerin bw'lerini yiyorlar. gerçekten bir sürü türkiye karşıtı site var adamların çökertmeye çalıştığı

bu arada "NON A LA TURQUIE EN EUROPE" ne demek? adamların çökertmeye çalıştığı sitelerden bitanesi bu www.nonalaturquie.com

F

futbol-tr

Misafir
şerefsiz bunların hepsi ....'a baksana Türkler'i Avrupa'ya sokmamak için neler yapıyorlar...

Alobar

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
hocam herşey iyide saldırdıgı siteleri nerden bilecez gerçekten o amaca hizmet edip etmedigini anlamak için ? yani bize su an su adresi yiyor diyomu ?

pigeon

0
İyinet Üyesi
Reaction score
12
hemfikiriz..

bu program hakkında bilgi sahibi olabilirsek, biz de kullanmalıyız !

forumca!!

F

futbol-tr

Misafir
evet diyor :D programı indirdim su an suraya su siddette saldırıyor diyor...

T

Turkyurdu.org

Misafir
190'lik Amerikan Askerinin Zaho'da 165'lik bir Türk piyade komandonun bakisindan gozlerini kacirmasi gibi gelir bana bu tur konular. Bizimle yuzlesene kadar korkuyla karisik bir karalama vardir. Karsilastiklarinda ise korku yada saygi arasi bir tepki.. Sahsen ben girmek istemiyorum.

Programin icerigini bilmiyorum. Bunca is arasinda yukleyecegimide sanmiyorum. Ama yazilanlar dogru ise guzel calisma. Link verecegim.

F

futbol-tr

Misafir
adamların saldırdığı sitelerin çoğu Türkiye'yi bölme amaçlı faaliyetlerde bulunan örgütlerin siteleri, bu tür siteler ile bir çok gencin beynini yıkıyorlar... lütfen herkez elinden geldiğince destek versin

pigeon

0
İyinet Üyesi
Reaction score
12
evet güzel
umarım faydası olur..
arkadaşlar aktif olma seçeneklerinde başlangıçta çalıştır sadece seçilmiş olsun..

worshiphim

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
Programın destek bulamamasına çok sevindim...
Burası internet sizde türkiye'yi "iyileyen" site açın öyle savaşın avrupa birliği ülkeleriyle... band genişliği tüketerek site kapattırma işi çok çocukça ya :D :p
Teknik açıdan: Adamlar çok çok bi kaç satır kod ile türkiş adsl kablo iplerini banlar .
Etik açıdan: Internet mafya babaları

pigeon

0
İyinet Üyesi
Reaction score
12
worshiphim' Alıntı:
Etik açıdan: Internet mafya babaları

kötü bir yaklaşım..
biz bunu yapıyoruz en azından sen ne yapıyorsun?
mafya babası biz mi oluyoruz ?

destek vermeyenler böyle olaylara gözlerini kapatanlar utansın.. kardeş!

worshiphim

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
Ben Türkiye'nin ab ye girmesini istemiyorum... O yüzden ben birşey yapmıyorum doğal olarak.

pigeon

0
İyinet Üyesi
Reaction score
12
ne alakası var kardeşim..
ben de istemiyorum ama insanların ülkeni karalamalarına, bölücü faaliyetler göstermelerine sessiz kalmayı mı gerektirir bu?
herşeye susuyorsunuz bu nasıl bir mantık. bana dokunma yeter mantığı..

java

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
worshiphim' Alıntı:
Ben Türkiye'nin ab ye girmesini istemiyorum... O yüzden ben birşey yapmıyorum doğal olarak.

Başlıktan anlaşıldığı üzere burda Türkiye karşıtı ve Türkiye'nin AB'ye girmemesi için yapılan eylemlere karşı bir prog. için destek isteniyor. Madem Türkiye'nin AB'ye girmesini istemiyorsunuz, niçin böyle bir konuda yazı yazma zahmetinde bulundunuz, madem muhalifsiniz bencede akıl verene kadar sizde karşıt bir site açın.

-

İkinci olarak teknik olarak bu saçmalıktır BW yiyerek falan öyle sitelere birşey yapılmaz, iki kodla adsl iplerini ban etmeleri yeterli katılıyorum.
Ammma en azından düşünce bile çok şeker bence :), sonsuz destek veriyorum.

"

Karınca Hacca giderken sormuşlar?
-O kadar yolu yüreyebilirmisin, gidemessinki ölürsün.
-Olsun, gidemesemde uğrunda ölürüm.

"

F

futbol-tr

Misafir
xmlsr' Alıntı:
Karınca Hacca giderken sormuşlar?
-O kadar yolu yüreyebilirmisin, gidemessinki ölürsün.
-Olsun, gidemesemde uğrunda ölürüm.

bu belki bazı arkadaşları da aydınlatmıştır. Olay burda AB ye girip girmemek değil olay Türkiye'ye karşı yapılan sereffizce faaliyetlerdir. ben bu tür faaliyetlere sonuna dek karşıyım elimden ne gelirse de yapacağım isteyen istediği gibi tepkisini koyar.

Bu arada adamlar Türkiye'ye Hayır diye bir site açıyor buna yasal olarak bi şey yapamazmıyız.

tetal

1
İyinet Üyesi
Reaction score
20
adamlar istediklerini yapar sizde kendi hakkınızı savunan bir site yapın avrupaya laf atın. yok bw yemekmiş yok ne yapabilirmişiz. biz ufakken kim daha uzağa işeyecek yarışı yapardık olayınız aynen bu.

F

futbol-tr

Misafir
Web site yarışması mı yapalım Türkiye vs Türkiye'ye karşı olanlar...

Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.

Backlink ve Tanıtım Yazısı için iletişime geçmek için Skype Adresimiz: .cid.1580508955483fe5