İyinet'e Hoşgeldiniz!

Türkiye'nin En Eski Webmaster Forum'una Hemen Kayıt Olun!

Kayıt Ol!

arama hiti niye birden düşer

togan1903

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
merhaba arkadaşlar aramalardan gelen hitim günlük 600-700 dü

bugün 200 düştü bide bugun hafta sonu en verimli günler mesela

ne yapmış olabirim acaba

Forza FB

0
İyinet Üyesi
Reaction score
16
site yenimi? eğer site yeniyse bu şekilde fark açık olarak dalgalanmalar olabilir zamanla düzelir ,

ama site eskiyse fark daha az olur hit kaybında , o da zamanla düzelir..

mehmet-ali

0
İyinet Üyesi
Reaction score
12
2 aylıksa çok çok normal yeni açılan sitelere zaten google amca kıyak geçiyor bir süre sonra kendi başına yürümesini bekliyor.

yagmayok

1
İyinet Üyesi
Reaction score
89
3 yıllık bir sitemde dahi zaman zaman geçici olarak büyük hit kayıpları yaşamaktayım. Bunların nedeni farklı olabilir ama hitiniz düştü diye hemen heyecana kapılıp sitenizin düzeni ile oynamamanızı tavsiye ederim. bir müddet beklemenizi ve sitenizin hit aldığı kelimelerdeki yerini incelemenizi öneririm. 1-2 hafta içinde düzelmeler görmez iseniz işte o zaman sitemde bir hata varmı diye düşünmeye, araştırmaya başlamnızı öneririm. Hele siteniz yeni ise ki sizin sitenizde yeni, bu tarz düşüşleri daha normal karşılamanız gerekir diye düşünüyorum.

Tabi bunları söylerken google aramalarında banlanmaya, gerilere atabilecek ve genelde spam diye adlandırdığımız kurallara uygun olmayan yöntemlere başvurmadığınızı düşünerek yazıyorum.

webkare

1
İyinet Üyesi
Reaction score
20
Hit kaybı deilde yaklaış 5 ay önce yaptığım bi site popüler bi kelimede ilk sırada cıkıyodu. Şu anda ilk 100 sayfanın ıcınde yok. Fazla backlink yapmadım filtreye takılacak da birşey yapmadığımı düşünüyorum. E herşey normalken bi anda bu kadar geriye gitmesi gerçekten sinir bozucu bi durum. Google anlamak mümkün değil artık. Umarım yakında hitlerin normale döner.

togan1903

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
inşallah

beklemekten başka bişey yok galiba

herkese teşekkürler

arfobey

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
bencede normale girer arkadasım google amca bazen boyle yapıyor benımde hıtım 2 bınden 700 duşuyor ama 3- 5 gun sonra tekrar sitem 2 bın buluyor ve daha fazla hitte alıyor boyle şeylerde 10 gun kadar bekle derım duzelmese bıraz oyna sıtenle.Bol hitli Günler

erdjan

0
İyinet Üyesi
Reaction score
1
Simdilerde cokdegisik hit dususleri sanirim herkesde. Ayni durum bende de soz konusu yaklasik 1,5 - 2k arasi hit dususu var. Google birseylerle mesgul sanirim.. bekliyelim bakalim nolucak?

hukuki

0
İyinet Üyesi
Reaction score
3
Sahiden google ilginç işler ve yeni parametrelerle uğraşına son vermiyor. Haftasonu hariç iş günlerinde 9bin hit değişimi oldukça ilginç. Backlinler ise sürekli değişmeye başladı. Bu da ayın 23 ünden itibaren hesabınıza + eklenecek backlinkleri düşünmenizi gerektiriyor :)

jacktheblack

0
İyinet Üyesi
Reaction score
14
Ben onu bilmiyorum da bu google niye index siliyor tekrar ekliyor. Yaklaşık 1 aydır bu böyle.

Misafir

0
İyinet Üyesi
Reaction score
18
Link satın alma yada link satma.. index yada hitleri etkileyen bu kadar büyük etken yok... Özellikle satın almayı hiç sevmiyor.. Yada sunucunuz google u banlamasın dikkat edin... 200 khitten 20-30 k lara düşmüştüm zamanında. sebeb sunucum google'u banlamış :)

2 aylık site için fikir yürütecek medyum olmak gerek.. Google yeni sitelere bir tavan birde taban yaptırır. SABIR

crakxy

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
çok iyi hitin var mış ama zamanla tekrar düzelir.

Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.