F
fatihhk
Misafir
Sitemizi tüm arama motorlarına birden kayıt etmemiz için bi adres vardı
hatırlayan varmı?
Yada ücretsiz olarak bu işi yapan bir yer?
hatırlayan varmı?
Yada ücretsiz olarak bu işi yapan bir yer?
devrimergin' Alıntı:google zaten biyerde linkinizi görünce otomatik örümceklerini sitenize yollar direk eklemek içinse http://www.google.com.tr/intl/tr/add_url.html bu linki kullanabilirsin. bedava
yazdigin mer mesajda bu varHONEYMONEY' Alıntı:Evet siteni kaydetmesende google siteni indexler.
Ayrıca google'a girip siteni kendinde ekliyebilirsin.
Bu dediklerin doğru ,zaten bunları herkez şimdiye kadar yapmıştır.
Fakat bunlara ek olarak sitenizi , tekrardan kayıt ettirebilirsiniz.
Ben daha önce kendim kayıt etmiştim, fakat ücretli olan bu programı kullandıktan kısa bir süre sonra arama motorlarından daha fazla hit almaya başladım.
Ayrıca bildiğiniz gibi google çoğu ülkede sitesi var , program her ülkedeki google sitesine ayrı ayrı ekliyor.
faydasını göreceksiniz.
culpable' Alıntı:yazdigin mer mesajda bu var
50$ verin sunu soyleyeyim
50ytl verin sunu kayit edeyim
ve bu yapacak olduklarinda zimtirik seyler yani 50ytl sana verip arama motorlarina siteyi kaydettirmek yerine 5-10 dakika kendim ugrasir eklerim urlleri
Su yazdiginda sacma urlyi kendim ekledim ama daha sonra ucretli programdan ekledim googledan gelen hitim artti (tam bir sacmalik)
Yakinda mesajlarini su sekilde yazacaksin herhalde
Baslik yazip mesaj yazmiycaksin
ve basligada aynen su sekilde 50 ytl verim mesajimin devamini yazayim (bence iyinette degil kumda oyna )
culpable' Alıntı:yazdigin mer mesajda bu var
50$ verin sunu soyleyeyim
50ytl verin sunu kayit edeyim
ve bu yapacak olduklarinda zimtirik seyler yani 50ytl sana verip arama motorlarina siteyi kaydettirmek yerine 5-10 dakika kendim ugrasir eklerim urlleri
Su yazdiginda sacma urlyi kendim ekledim ama daha sonra ucretli programdan ekledim googledan gelen hitim artti (tam bir sacmalik)
Yakinda mesajlarini su sekilde yazacaksin herhalde
Baslik yazip mesaj yazmiycaksin
ve basligada aynen su sekilde 50 ytl verim mesajimin devamini yazayim (bence iyinette degil kumda oyna )