İyinet'e Hoşgeldiniz!

Türkiye'nin En Eski Webmaster Forum'una Hemen Kayıt Olun!

Kayıt Ol!

arama.mynet.com

S

Senbul

Misafir
arama.mynet.com+HİT

Arkadaslar paylasmak istedim...
http://www.sitebul.gen.tr uzantılı domain mynet aramaya kayıt edilmedi fakat aralık ayında mynetten gelen hit sayısı 3996 gunluk olarak ortalama 133 kişi.Mazisi olmayan bir site acılalı 2 ay bile olmadı ama acıldıktan sonrakı ilk ay mynet bir anda bir gunde aniden 900 hit yolladı.daha sonra bu hit dususler ve artıslar gosterdi.Su anda makul sayıda yollamaya devam ediyor.bir tane daha gen.tr li domain aldım ve siteyi açalı 2 gun oldu ve mynet bu domainede hit yollamaya basladı.Bu yenı domain içinde herhangi bir basvuru yapmadım.
Kendimce vardıgım karar mynet arama .tr uzantılı domainlere oncelik veriyor.Dusundugum zaman hit yollayan arama motoru olarak google dan baskası yok.mynet bana torpil yapıyor sanmısstım ama bu yeni actıgım gen.tr uzantılı domainede hit yollamaya baslayınca sasırdım kaldım.
Bu konu hakkında bilgisi olan ve .tr uzantılı domaini olupta mynetten yuksek hit alan arkadaslar varmı.

Aralık ayı hit ortalaması....
8934 45.93% http://www.google.com.tr/
3996 20.54% http://arama.mynet.com/

Permission

0
İyinet Üyesi
Reaction score
3
hım hemene kledim bakalım belki kabul ederler bişiler gelir belki ama google beni bugunlerde cok iyi yerlere getircek gibi gün gectikce google artmaya başaldı ve bu artık baya etkli bir artış

hdogan

0
İyinet Üyesi
Reaction score
2
Eğer mynet'te bütün web'de arama yaparsan google sonuçları çıkıyor. Oradan bulup gelmiş olabilirler.

muratozcirpici

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
www.fun.gen.tr - daha google da bile indexlenmeden bana da hit göndermeye başladı. halbuki diğer sitelerime hit göndermiyor. www.fun.gen.tr açılalı bir ay felan oldu işte günde 50 - 60 kişi gönderiyor. bende anlamadım ama ne diyelim göndersin :)

kolay gelsin...

E

erotika

Misafir
Mynet'e düzgün sitelerimden birini ekledim (eg-zotik içerik olmayandan) İnşallah alırlar.

Bakalım bizde yiyelim biraz şu hitleri.. :)

S

Senbul

Misafir
Arkadaşlar çözebildiğim kadarı ile paylasmak istedim.mynet arama .tr li domainleri kendi roboto ile hafızaya alıyor.Ben .tr li iki sitemide eklemedim kendiliğinden eklnedi ve google gibi hit yollamaya basladı.Aynen google misali..
Google butun neti geziyor sayfaları hafızasına alıyor.Mynet ise .tr li domainleri kendisi bulup hafızasına alıyor. .tr li isminiz varsa ekleme yapmanıza gerek yok aynı goole gibi o sizi bulur :D
Baska bu konu ile tecrube ve fikri olan webmaster ve seo'lar varsa bir gorus belirtebilirlermi...

OguzKaganAslan

0
İyinet Üyesi
Onaylı Üye
Reaction score
10
arkadaşlar dikkat ederseniz mynette arama bölümünde default olarak "türkçe sitelerde ara" seçilmiş... mynet turkçe site olarak .tr uzantılı domainleri almış... bu yuzden direk olarak arama kutucuğuna bişey yazıp arayınca tr uzantılı domainlerde arıyor... çok hit yollamasının sebebi budur kanımca...

S

Senbul

Misafir
Evet oguz haklısın.Cok dogru bir tespit.Tesekkurler....

silenceofdarkness

0
İyinet Üyesi
Reaction score
1
bizde ekledik ama kabul edildi edilmedi diye bir mail göndermediler nasil iş bu

S

Senbul

Misafir
silenceofdarkness' Alıntı:
bizde ekledik ama kabul edildi edilmedi diye bir mail göndermediler nasil iş bu

Benım diğer bir sitemıde onaylamadılar.Ama basvurmadıgım sitelere iyi hit yolluyorlar.Mynette bir tuhaf valla:DÇünkü onlar .tr uzantılı

silenceofdarkness

0
İyinet Üyesi
Reaction score
1
hay mynetine kurban hele diyeydin ehuehu

kaç para bu gen.tr domainler yıllık ki

Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.