İyinet'e Hoşgeldiniz!

Türkiye'nin En Eski Webmaster Forum'una Hemen Kayıt Olun!

Kayıt Ol!

arama yaparak para kazanın

odevsiteleri

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
konulması gereken bir kural geldi aklıma:

birisi sitelerden birini bir arama motorunda ilk sırada getiren terimleri bulduysa, aynı siteyi başka terimle bulan bir arama da yapsanız yalnızca ilk terimler için ödeme yapılacak.

örnek:

diyelim pembekedi google'da http://barbers.in-maine-us.com sitesini "barbers in maine" terimleriyle buldu, slayer "barbers in maine us" dediğinde site yine ilk sırada çıksa bile ödemeye hak kazanmış olmuyor.

odevsiteleri

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
yahu Slayer barbers in maryland örneğini ilk mesajda ben vermiştim zaten.
benden aldığını bana satmak derdik küçükken, onu yaptın resmen :D

SLaYeR

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
aaa way a.... bende gittim onumu arattım :D pardon ama bulacam

odevsiteleri

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
2000 site için Google, MSN ve Yahoo'da denenebilecek tüm anahtar kelimelere baktık ve bulamadık diyorsun...

arkadaşlar şu adrese gidip: http://search.msn.com/local/
what satırına oradaki kırk küsur terimden birini, where satırına da şehir ve eyalet adı yazarak deneme yapanınız oldu mu? geçtiğimiz günlerde MSN locals'da üçüncü sırada çıkan bir iki sitemize rastlamıştım. bulursam buraya yazacağım. onbinlerce olasılıktan bahsediyoruz, hemen pes etmeyin. şimdi bulunabileceğini göstermek için ben arayıp bulacağım bir iki tane, ama o zaman terimler harcanmış olacak, para kazanamayacaksınız.

odevsiteleri

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
bizimforum.org' Alıntı:
bizim milletimiz çok zekidir..

sitelerinizden link verin, elbirliğiyle bütün kategorileri birinci yapalım, o zaman herkes kolayca para kazanır, samanlıkta iğne aramamız gerekmez :D

zekice değil mi :p

SLaYeR

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
adamların sitelerinde içerik yokki onu yazınca çıksın :D

odevsiteleri

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
verdiğin grafikteki ifadeleri google'a yazalım:

"searched for" position "result found" "total results" rating

http://www.google.com/search?source...osition+"result+found"+"total+results"+rating

20 YTL cebimizde kaldı: silktide.com? :)

bana hangi arama terimlerinin birinci sırada çıkardığı lazım. bu site onu vermiyor. site adresini silktide.com'a yazmakla, sitedeki en yaygın terimleri google'da aramak arasında kullanım kolaylığı açısından fark yok.

DarK

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
ehhe ztn kabul etmeseydin sölceiktim :)

sayfandaki tüm keywordleri arıo ztn o. o bulamazsa biz hiç bulamayız :)

ama msn ve yahooda bilemem

odevsiteleri

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
sitenin keyword tag'larından ilk üçünü deniyor. çok başarılı bir uygulama değil bence. daha iyisini yapan exe'ler var.

olay msn ve yahoo'da bitiyor. ama kaç kişi orada arıyor bilmem. google'da birinci olmak msn'de olmaktan bin kat daha zor. msn bir ay önce açılan siteye hiç içerik koymadan sürekli ziyaretçi göndermeye başladı bile.

Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.