İyinet'e Hoşgeldiniz!

Türkiye'nin En Eski Webmaster Forum'una Hemen Kayıt Olun!

Kayıt Ol!

arama yaparak para kazanın

odevsiteleri

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
Bu arada tüm siteleri satın almak için 2000 YTL'lik mütevazi teklifi gönderen arkadaşa teşekkür ederim. Yalnızca domain'lerin registration bedeli bundan fazla ediyor.

Ki siteyi 2000 YTL'ye satsam bile bu arkadaş bu iktisat birikimiyle işi batırır diye düşünüyorum. :D

odevsiteleri

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
Sitedeki listing'leri o kategorideki şirketlere pazarlamak için güçlü bir araç olacak elimde. Amerika'da Google kullanıcılarının %80'i ilk üç sonuçtan ötesine bakmıyor da...

Z

Zion

Misafir
zekice düşünülmüş bir proje ama yanlış yerde izah etmeye çalışıyorsun. ve formatı da fazla aceleye getirmişsin gibi. vegas sitelerinin arada bir yaptıkları "beni şu kelimeyle birinci yapın, size şu parayı vereyim" konulu seo yarışmalarına yakın bir konsept hazırlasaydın daha fazla verim elde ederdin.
istersen hiç uğraşma, istediğin bütün kelimelerde seni ilk sıraya taşıyayım 1 ayda. sen bana toplu fiyat ver.

bu da karşı teklif olsun.

dewilsdance

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
bulamassınız cunku indexli sayfa cok az, ve icerikte yok, kendisi zaten kelime icermiyor sayfanın nasıl kelime grubunda ust sırada cıksın ancak subdomaın adında cıkar ondada sayfa ındexlıyse ve rakıp yoksa

ruen

0
İyinet Üyesi
Reaction score
1
valla domaini içeren tüm harfleri yazıosun direk çıkmıyo yani sadece indexlense bile çıkması lazdımı
parmaklarım koptu valla kas yaptım ama bulamadım :)

odevsiteleri

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
sitenin geleceğiyle ilgili fikir belirten arkadaşlara teşekkür ediyor, bekleyelim ve görelim diyorum... 2000 siteyi bir anda ayağa kaldırmak kolay değil :)

bu iş epey dinamik, bildiğiniz gibi kanun niteliğinde kuralları yok. hepsinde aynı link yapısı var ama neden barbers in maine ve maryland birinci çıkıyor? yalnızca bu iki eyalette mi rekabet yok yani? cevabı google algoritmasını yazanlar kadar net veremeyiz.

beni birinci yapacak linklerin kontrolünün elimde olması lazım. yoksa linki veren bir saniye içinde kaldırmasını da bilir.

haziran'da sitelere çeşitli linkler verilmeye başlanacak. dolayısıyla bir süre sonra pozisyonları değişecek. aramalar yakında farklı sonuçlar vermeye başlayabilir.

SLaYeR

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
ya boşuna googlede uğraşmayın ben hepsini denedim dün gece pembe kedi bulmuştu bitane odemede aldım dedi gaza geldim aşa yukarı hepsini aradım cıkmıyo 1 taneymiş onuda pembe kedi buldu :)

ruen

0
İyinet Üyesi
Reaction score
1
sanırım..bende pembe kedinin gazıyla aradım parmak fln kalmadı 1 saatim gitti yaklaşık.. zaman herşeyden değerli ne 20 ytl si :)

odevsiteleri

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
keşke kategorileri paylaşsaydınız o zaman arkadaşlar daha verimli olurdu :)

ruen

0
İyinet Üyesi
Reaction score
1
verimimi kaldı yoruldum resmen kas yaptım yani dibine kadar denedik olmuyo işte :p

SLaYeR

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
zuhahahahaha

msn dede baya bişeyler çıkıyo ya ordada aratacam benimle kategorileri paylaşmak isteyen war mı ? :D

UguG

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
bir tavsiye:

"jobs" iş sayfasına şu cümleyi koy:

all SİTEİSMİ city employment resource guide

başlara daha kolay çıkabilirsin.

ve eğer istediğine ulaşırsan mesela "jobs in usa" diye arattığında sayfayı senin sitelerin alacak öyle değil mi?

jobs in bilmemne
jobs in başka bilmem ne...

diye senin sitelerinin çıkması gerekiyor. büyük sermaye koymuşsun inşallah başarılı olursun.

odevsiteleri

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
tavsiyeler için teşekkürler

Maryland'deki bir berbere ilk ilanı sattım :)

arkadaşlar bir ekleme daha yapıyorum:

barbers dışındaki tüm kategoriler için, ilk 10 sonuç arasında çıkan siteleri bulan "xxx in yyy" şeklindeki terimlere de 5 ytl ödüyorum.

yalnız dikkat, bunda bulunacak terimlerin "something in somewhere" şeklinde olması şart.

DarK

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
hotels in Virginia ----- Senin siten 9. - Msn Search

Hotels in Alexandria VA ----- Senin siten 9. - Msn Search

Hotels Newport News Virginia ----- Senin siten 6. - Msn Search

2. ve 3. de olmuş dimi :rolleyes: :)

SLaYeR

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
bunu baştan niye solemedin baştanmı arıcas hepsini :)

Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.