İyinet'e Hoşgeldiniz!

Türkiye'nin En Eski Webmaster Forum'una Hemen Kayıt Olun!

Kayıt Ol!

aramadan para kazanıcam ama sadece domain?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
P

Pco

Misafir
Arkadaşlar ben arama yaparak para kazanmak istiyorum bu para ile sadece domain alıcam yani elime nakit gecmesi pek mühim deyil

bana adres soyleye bilirmisin tavsiye ediceginiz

arama sitesi + domaini hangi siteden alıcam

teşekürler

P

PRicon

Misafir
ppc kullanırsın , ödemeni paypal-egold-moneybookers ile alırsın ..

bunlarlada bu online ödeme seçeneklerini kabul eden biryerden domain alırsın ...

Sadece Sen arama yaptınmı senin hesabını kaparlar , anladıgım kadarıylada siten vs. yok , kendin arama yaparak para kazanmak istiyorsun ...

bu yüzden adres vermeye gerek yok ,

piyasada böyle bir sponsor yok çünkü !

M

M@latyæsporlu

Misafir
Pco' Alıntı:
Arkadaşlar ben arama yaparak para kazanmak istiyorum bu para ile sadece domain alıcam yani elime nakit gecmesi pek mühim deyil

bana adres soyleye bilirmisin tavsiye ediceginiz

arama sitesi + domaini hangi siteden alıcam

teşekürler

altar olsaydı şimdi sen görürdün :)

P

Pco

Misafir
Abi ben netbox mu neydi oyle bir yer vardı o şekilde istiyorum yada site kurarım bir tane havadan atarım templateyi gorsunler yeter :)
Bana garanti veren bir yer soylermisin siteye atıcam banneri domain alıcam para fln ,istemiyom

siteyi tam adresini yazarmısınız?

usekes

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
netbox yanlis hatirlamiosam odeme yapmiyordu

yanlis anlama ama sen hicbirsey yapmadan para kazanmak istiyorsun...

P

Pco

Misafir
yahuuu abi ne hiç birşeyi :)

ben tıklama ile para kazanmak istiyorum sadece bu para ilede domain alıcam.

tık tık tık

P

PRicon

Misafir
netbux falan fasa fiso ... sen site açıcanda , hit alcanda ....

7 dolara kıyıp al bi domain, uğaşmazsın bu kadar !

P

Pco

Misafir
Yaw benim ve arkadaslarımın botları var onlara clickleticez :) yani tutup adamları sokmuyacaz siteye bot lar sayesinde cok kolay bi şekilde clickleticem

inşallah anlamışınızdır :)

P

PRicon

Misafir
ok ... bende yollarım clicker ile 500-600 tıklama sonra senin için kendimde tıklarım proxy ile ...

Internette hiçbir firma senden zeki olamaz , hiçbiri botları, proxyleri anlamıyor ...

bu yüzden bende senin için clicker ile 500-600 tıklama yollarım , proxy ile falanda tıklarız ..

P

Pco

Misafir
Mahauah sen anlamadın daha olayı :)

Bendeki 1 bot 1 bilgisayardır. nasıl anlatsam sana for bot yada urx bunları bilirmisin ?

Bunlar sayesinde kullanıcıların bilgisayarlarına rojan bırakıyorum ve o bilgisayarı o siteye ziyaret ettire biliyorum. baska nasıl anlatayım

P

PRicon

Misafir
sen anlatmaya çalışma ! anlamaya çalış ,

ayrıca botlarla arama sponsorları kullanılmaz çünkü çift sayfalı click sistemi kullanırlar ve clicklerin hepsi bu sayfalara baglı gelmelidir ... kısacası botları arama servisleri için kullanamazsın !

şimdi tamam mı hacı ?

tetal

1
İyinet Üyesi
Reaction score
20
çok güldüm ya trojan bırakçakmış. bilgisayarlarda bot olcakmış client değil. ordan açtırcakmış. pardon birader yaş kaç senin ilkokul umarım bitmiştir. hile yaparsın bi ay işin kaymağını yersin 2. ay beş parasız gezersin. milletide ekmeğinden edersin. tek akıllı sen değilsin.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.