İyinet'e Hoşgeldiniz!

Türkiye'nin En Eski Webmaster Forum'una Hemen Kayıt Olun!

Kayıt Ol!

aramalarda neden www yok

web.doktor

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
Merhabalar google aramalarında sitemin önünde www yok.. başka sitelerde ise var.. googlecore.com dan arama motoru analizinde www.sitem.com ile arama yapınca çok az sonuç çıkıyor sitem.com şeklinde ise çok fazla sonuç çıkıyor.. nedeni nedir bilginiz varmı?

sonsuzhost

0
İyinet Üyesi
Reaction score
1
Script kullanıyorsan ve kullandığın script template tabanlı ise buna o scriptin template tabanı sebep oluyor olabilir yada config dosyasında site adresi kısmına www. yazmadan direkt sitem.com yazmışsındır.

web.doktor

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
siteyi kendim kodladım asp net ile hazırladım.. webconfig dosyasında site ile ilgili ayar bulunmuyor.. site daha 10 günlük bundan kaynaklı olabilirmi acaba..

beceriksiz_acemi

0
İyinet Üyesi
Reaction score
18
Aslında onun çokta önemi yok, genel olarak arama motorları algoritmasında, tasaruf için www görmezden gelinir.

web.doktor

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
Merak edip duruyordum neden böyle.. bu gün düzeldi.. galiba google yeni açılan sitelere böyle bir uygulama yapıyor.. Teşekkürler..

Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.