İyinet'e Hoşgeldiniz!

Türkiye'nin En Eski Webmaster Forum'una Hemen Kayıt Olun!

Kayıt Ol!

aramalardan silindim

fan

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
merhaba arkadaşlar,

ne olduysa dün gece olmuş pr güncellemesinden hemen sonra 3K hit şuan 200lere düşmüş domain.com araması dışında hiç bir hit aldığım kelimede çıkmıyorum işin ilginç yanı gerilerdede yokum yani komple yokum ama site:domain.com diye bakınca duruyo sayfalarım hatta son eklediğim içerikler bile indexlenmiş bot sitede geziyo devamlı en son anasayfanın title ile oynadım birazda içerik girmiştim daha önce başına gelen varmı sizce ne olmuş olabilir.

teşekkürler.

Miller

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
Geçici bir değişim olabileceği gibi, siteniz sandbox'a da girmiş olabilir. Bi süre bekleyin, normalleşmezse sandboxa girmişsiniz demektir.
Ne yapacağınız konusunda "sandbox" diye arama yaparsanız çeşitli kurtulma teknikleriyle alakalı dökümanlara ulaşabilirsiniz.
Ama acele etmeyin, heyecan yapmayın, bazen geçici olarak olabiliyor bu tür durumlar.

mathiaxbars

0
İyinet Üyesi
Reaction score
122
2-3 gün hiç ellemeden bekle sen yine siteni normal zamanlarda güncelle bazen google siteleri yoklar , o panik hali hemen linklere abanırsan veya güncellemeleri değiştiirsen daha kötü yaparsın, ama bikaç günde düzelmedi birşeyler var demektir:S

fan

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
teşekkürler arkadaşlar.

şimdilik kalsın bakalım böyle kurcalayıp daha çok batırmayalım.

Breeze

0
İyinet Üyesi
Onaylı Üye
Reaction score
1
Benim günlük 1000 tekili olan sitem 50 ye düştü ; nedeni okulhaberi.html , taksimhaberi.html şeklinde taglar oluşturmamdı sanırım , hãlada düzelmedi...

Miller

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
tek title'da backlinkler alın.
Bu konuda yanılıyorsunuz. tek title'da anasayfaya alacağınız backlinkler sizi sandboxa düşürebilir. Doğru olanı birden fazla title'da birden fazla sayfanıza link almaktır.
Artık bu konuda da bir filtre olduğuna eminim. Google link satışlarının önemli bir kısmının bu şekilde yapıldığını bildiği için bunun önlemini almış gözüküyor.

Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.

Backlink ve Tanıtım Yazısı için iletişime geçmek için Skype Adresimiz: .cid.1580508955483fe5