İyinet'e Hoşgeldiniz!

Türkiye'nin En Eski Webmaster Forum'una Hemen Kayıt Olun!

Kayıt Ol!

Aramızdaki akılsızlar

cpa

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
Bakın beyler aramızdaki akılsızların yaptığına bakın!!

23 Mayıs 2005 Pazartesi 51 0 0,0% USD 0,00 USD 0,00
24 Mayıs 2005 Salı 52 0 0,0% USD 0,00 USD 0,00
25 Mayıs 2005 Çarşamba 67 0 0,0% USD 0,00 USD 0,00
26 Mayıs 2005 Perşembe 73 0 0,0% USD 0,00 USD 0,00
27 Mayıs 2005 Cuma 51 0 0,0% USD 0,00 USD 0,00
28 Mayıs 2005 Cumartesi 98 18 18,4% USD 7,45 USD 0,73
29 Mayıs 2005 Pazar 47 23 48,9% USD 6,60 USD 0,31

Yukarıdaki istatistikler benim sırf keyfimden açık tuttuğum zirve50.com un adsense istatistikleri. Ama gelin görün ki geçen sefer http://forum.iyinet.com/showthread.php?t=13606 başlığı altında yaptığım tartışmadan sonra birden 18 tıklama ve 23 tıklama olmuş. Sizce bunu kim yapmış olabilir? Tabiki linkini verdiğim başlıkta bana zıt düşünceye sahip olanlardan biri. Bunu anlamak için çok zeki olmaya gerek yok zaten. Gelin ve siz karar verin. zirve50.com dan adsense reklamlarını kaldırdım. Size tavsiyem asla ve asla imzanızda sitenizin adresini vermeyin, foruma kesinlikle sitenizin adresini yazmayın. Yoksa görüldüğü gibi ya sizi adsense den attırmaya çalışanlar çıkıyor ya da sitenizin içeriğini çalıp kopya siteler oluşturuyorlar. Aramızda ne kadar rezil, çirkef ve seviyesiz insanlar olduğunu buradan anlayabiliyoruz. Verdiğim adresteki başlıktaki yazıları okumadan lütfen mesaj yazmayın.

M

mfk_1868

Misafir
wallahi bu insanları anlamak zor insanlar yurtdısında rahatca verebiliyor sitesini ama burada kesin bi it kopuk cıkıor:(

C

cappytoi

Misafir
kınıyorum daha kötüsünün başlarına gelmesini diliyorum nasıl? google hesaplarının 1000$ falanken kapatılmasını :)

dazlakcom

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
benım en buyuk sorunum herkesın sıtemı komple alıp başka yere koyması hadı koydun adsense kodları ıle koyma be kardeşım ılgınc bı ulkede yaşıyoruz emeğımızın karşılığını alalım derken başkaları engel oluyor :(

cpa

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
Evet hdogan adsense desteğe rapor ettim ve o günkü kazançlarımın da silinmesini talep ettim. Daha ne yapabilirim bilmiyorum. Eğer atılırsam bunu hangi kendini bilmez yaptıysa sadece ona beddua edebilirim. Onun dışında elimden birşey gelmez ne yazık ki...

hdogan

0
İyinet Üyesi
Reaction score
2
Atilmazsin, buyuk ihtimal kontrol edip gerekli siteleri kara listeye alirlar...

crawler

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
kedi uzanamadığı ciğere.. olayı bu , rapor edip iyi etmişsin..

aziz nesin haklımı ne ? [ % yi indirmek gerek tabii ]

A

altar

Misafir
O başlık bizim tartıştığımız değil mi? merak etme bu forumda o kadar embesil insanlar yoktur. Işte sizin en büyük hatanız bu, sitelerinizi yazıyorsunuz imzalarınıza, neden sana o gün sitemin adresini söylemediğimi anladın değilmi..

dewilsdance

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
altar' Alıntı:
merak etme bu forumda o kadar embesil insanlar yoktur.

nerden biliyosun? bazılarının hareketi ben embesilim diye bagırıyor...

altar' Alıntı:
neden sana o gün sitemin adresini söylemediğimi anladın değilmi..

keske bunu anlaması için boyle birsey basına gelmemis olsaydı di mi..

MoD

0
İyinet Üyesi
Reaction score
3
crawler' Alıntı:
kedi uzanamadığı ciğere.. olayı bu , rapor edip iyi etmişsin..

aziz nesin haklımı ne ? [ % yi indirmek gerek tabii ]

Aziz Nesin'ide katarsak ciddi bir dogrulugu var. %'yi indirerek tabi.

Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.