S
serkanus
Misafir
nicki dreaminternet adı Arif Kürşad Kaplan
msn: [email protected]
ilgili baslık: http://forum.iyinet.com/paypal-e-gold/54333-150-dolar-paypal-bozdurulacak.html
150 usd bozdum kendisine eft yaptım parayı sonra paraya PAYPAL el koydu. bana hesabının limited oldugunu bu yuzden 1-2 gun icerisinde paranın geri bana geleceğini söyledi. inandırıcıydı. hatta hesap görüntüsünü göndeermişti işlem öncesinde. bekle bekle gelişme yok. sonra msn e gelmedi PM lere cevap vermedi artık oldukca süphelenmeye basladım durumu paypala bildirdim.
hesap ilk limited oldugunda fax cekilince aynı gün acılır veya ertesi gün. 1 hafta geçti.
bana gönderdiği hesap görüntüsü de elimde kanıt oldu.
ekrandan gördüğünüz gibi arkadaş 29 martta işlem yapmış demi.
yukarısında ise bugünkü paypal üyelik bilgilerini göreceksiniz.
9 günlük üye ve üyelik tarihi 6 Nisan 2007.
tekrar görüntüye bakın en alta 29 martta işlem yapmış.
böyle bişey mümkün değil. hesap zaten 6 nisanda yaratılmıs
görüntünün alt kısmı sahte beni dolandırmak icin yapılmıs bir düzenek.
böyle adamların forumda barınması doğru mu?
msn: [email protected]
ilgili baslık: http://forum.iyinet.com/paypal-e-gold/54333-150-dolar-paypal-bozdurulacak.html
150 usd bozdum kendisine eft yaptım parayı sonra paraya PAYPAL el koydu. bana hesabının limited oldugunu bu yuzden 1-2 gun icerisinde paranın geri bana geleceğini söyledi. inandırıcıydı. hatta hesap görüntüsünü göndeermişti işlem öncesinde. bekle bekle gelişme yok. sonra msn e gelmedi PM lere cevap vermedi artık oldukca süphelenmeye basladım durumu paypala bildirdim.
hesap ilk limited oldugunda fax cekilince aynı gün acılır veya ertesi gün. 1 hafta geçti.
bana gönderdiği hesap görüntüsü de elimde kanıt oldu.
ekrandan gördüğünüz gibi arkadaş 29 martta işlem yapmış demi.
yukarısında ise bugünkü paypal üyelik bilgilerini göreceksiniz.
9 günlük üye ve üyelik tarihi 6 Nisan 2007.
tekrar görüntüye bakın en alta 29 martta işlem yapmış.
böyle bişey mümkün değil. hesap zaten 6 nisanda yaratılmıs
görüntünün alt kısmı sahte beni dolandırmak icin yapılmıs bir düzenek.
böyle adamların forumda barınması doğru mu?