İyinet'e Hoşgeldiniz!

Türkiye'nin En Eski Webmaster Forum'una Hemen Kayıt Olun!

Kayıt Ol!

Ardaturan.Net Satılıktır Haftalık 45 Dolar Adsense Gelirli

SargeT

0
Yasakli Uye
Reaction score
10
Site Adı : Ardaturan.Net
Domain iki yaşındadır ve namecheap.com da kayıtlıdır.
Site istatistik : eXTReMe Tracking ( extreme türkiyeyi kabul etmediği için eski sitelerimden birtanesinin kodunu yerleştirdim. )
Site içeriği : Portal + SMF Forum
Portal Adresi : Arda Turan Fan sitesi, Arda Turan resimleri, Arda Turan videoları, Arda Turan Golleri, Arda Turan biyografi, Arda Turan Hayran kitlesi-Arda Turan
Forum Adresi : Giriş Yap
Üye Sayısı : 6 Günde 4.000+ Üye Kayıt olmuştur.
Pr Değeri : 3
Site için istenen Min. fiyat : 1,000 YTL
Min. Artış :50 YTL
Hemen Al Fiyatı : 1.500 YTL

Domaini anlatmama gerek yok sanırım. Galatasaray ve Milli Takımın vazgeçilmez futbolcusu Arda Turan fan sitesi. Avrupa şampiyonasından sonra kendisiyle görüşme imkanınız olursa Resmi Fan sitesi olarak ta kullanabilirsiniz. Acil bir ödemem olduğu için satışa çıkartıyorum. Google da 3 sıradadır. Herhangi bir yerden banı bulunmamaktadır. Adsense Yeni koydum günlük 5-6 Dolar bir getirisi bulunmaktadır. Ekran gorüntüleri alacak kişiye gönderilebilir.

Arda Turan Henüz 21 yaşında ve dünyada bir çok klüp peşindedir. Önünde uzun bir futbol yaşamı olacaktır ve daima popüler olarak kalacaktır.

Açık arttırma bugün saat 22 de sona erecektir.

Konu R10 forumlarındada açılmıştır.

SargeT

0
Yasakli Uye
Reaction score
10
Arkadaşlar içinde bulunduğum maddi problemler sebebiyle başlığı yeniden güncelliyorum, istatistiki bilgiler yukarda mevcuttur. Yukardaki bilgilere ek olarak

Sitenin adsense geliri mevcutur.

Haftalık 45 Dolar adsense getirisi vardır. Ciddi alıcılara adsense ekran görüntüsü detaylı olarak bütün kanallara varana kadar gönderilecektir.

Site için istediğim fiyat : 1.500 YTL dir.
İstatistiki bilgilere burdan bakabilirsiniz.
http://extremetracking.com/open;unique?login=ikianlat

Ek olarak bir hafta önce bugün açmış olduğum başlıkta 4.000 üyesi olduğunu söylemiştim, şuanki istatistikler aşağıdaki gibidir.
25386 Mesaj 963 Konu Gönderen: 7522 Üye

Açık arttırma son tekliften 12 saat sonra sonlanacaktır.

SargeT

0
Yasakli Uye
Reaction score
10
yapabileceğin bi indirim var mı

Üzgünüm maalesef herhangi bir indirim söz konusu değildir, değerininde çok çok altında sattığıma eminim, maddi zorluklar içerisinde olmasaydım inanın bu domaini ve siteyi kesinlikle satmazdım.

Ortalama aylık 150 Dolar getirisi olsa bile bu 6 ayda 750 dolar yapar. Bugünkü dolar kurundan 900 küsür ytl yapıyorki, domainin önemi ve değeri tartışılmaz sanırım. Avrupa kupası heyecanının üzerinden 1 hafta geçmesine rağmen herhangi bir hit kaybı yaşamamış tam aksine hitlerde artış gözlenmiştir. Bugün 8.000 Tekil almıştır ve bunların %99 google aramasıdır. Dün verdiğim konu, mesaj ve üye istatistik bilgileri ile altta vereceklerimi kıyaslayabilirsiniz. Bir günde ne kadar üyenin kayıt olduğunu ve ne kadar mesaj atıldığını.

27285 Mesaj 1033 Konu Gönderen: 8112

Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.