@sihirlinet, 1 senedir hizmet aldığım, toplamda 4 sunucumun bulunduğu, ne zaman arasam ulaşabildiğim, teknik destek konusunda çekinmeden başvurabildiğim, Türkiye şartlarında işini çok iyi yapan ve en önemlisi dürüst insanların olduğu TeknoServer'ı tavsiye etmek, en doğal hakkım sanırım. Ben bu firma ile çalışıyorum, bu firmanın verdiği hizmetlerden memnunum ve tavsiye ediyorum. Nasıl ki x kişisi a firmasını tavsiye edebiliyorsa/oradan sunucu satıyorsa veya y kişisi b firmasını tavsiye edebiliyorsa ben de Teknoserver'ı tavsiye ediyorum. Her başlık altında böyle yapıyorsun diyerek haksızlık etmişsin, örneğin; TeknoServer'ın sattığı sunucularda trafik limiti var, limitsiz trafik istenilen başlıklarda bu tarzda bir ileti yazmıyorum. Olur da bir gün başka bir firmanın sunucularını kullanırsam, oranın hizmetinden memnun kalırsam, tavsiye istenen başlıklarda oraların da isimlerini yazarım, şüpheniz olmasın. Benim amacım, reklam yapmak vs. değil. Zaten neden reklam yapayım ki, Teknoserver'ın çalışanı değilim. Ben, hizmet aldığım ve memnun olduğum firmanın tavsiyesini yapıyorum, olay budur.
Saygılarımla...