İyinet'e Hoşgeldiniz!

Türkiye'nin En Eski Webmaster Forum'una Hemen Kayıt Olun!

Kayıt Ol!

Arkadaşlar Adsense Kabul Edilirmiyim bi Bakın ?

berkay0699

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
Arkadaşlar Blogum http://whloud.blogspot.com dur.

İçerikler %90 civarında özgündür. Geriside makalelerde kullandığım bilgi amaçlı alıntı bölümler.

Bugün başvurdum yetersiz içerik dediler. Sizce toplam kaç makale olursa kabul edilirim ?

ses yalitimi

0
İyinet Üyesi
Reaction score
1
Arkadaşlar Blogum http://whloud.blogspot.com dur.

İçerikler %90 civarında özgündür. Geriside makalelerde kullandığım bilgi amaçlı alıntı bölümler.

Bugün başvurdum yetersiz içerik dediler. Sizce toplam kaç makale olursa kabul edilirim ?

20 içerikli sitelere bile onay verdiklerini düşünürsek bence içeriği bahane etmişler ayrıca hocam tavsiyem sitenizdeki müzik ve film bölümünü kaldırın telif haklarına giriyo bu şekilde onay almanız çok çok zor

berkay0699

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
20 içerikli sitelere bile onay verdiklerini düşünürsek bence içeriği bahane etmişler ayrıca hocam tavsiyem sitenizdeki müzik ve film bölümünü kaldırın telif haklarına giriyo bu şekilde onay almanız çok çok zor

Hocam teşekkürler söylediğiniz için yalnız o bölümde sadece müzik hakkında tanıtım vs. gibi mesela müzik bölümünde Dubstep Nedir ? konusu var. Film bölümünde de Ateşi yakalamak filminin kendimce eleştirim ve youtubedaki fragmanı var bu telif haklarına girer mi ?

ses yalitimi

0
İyinet Üyesi
Reaction score
1
Sadece bilgi verici şeyler yazıcaksanız dursun ama video paylaşmak fragman paylaşmak hep telif hakkına giriyo

Takedown

0
İyinet Üyesi
Onaylı Üye
Reaction score
6
kabul edilmişsin işte hayırlı Olsun :)

Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.