Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
aman kardeş alertpay işin hiç girme.. benim bilgierimi çalıp 1000 dolarımı çaldılar.. bir sürü mesaj gönderdim dolandırıldım diye.. parayı çeken yurtdışından biri ..kabul ettiler hatalarını ama param gitti geride gelmeyecek paypaldan şaşma
aman kardeş alertpay işin hiç girme.. benim bilgierimi çalıp 1000 dolarımı çaldılar.. bir sürü mesaj gönderdim dolandırıldım diye.. parayı çeken yurtdışından biri ..kabul ettiler hatalarını ama param gitti geride gelmeyecek paypaldan şaşma
orası doğruda bu paypallımı omaylattım sevinmişken bi baktım ertesi günde türkiye eklendi yani ptc sitelerine paypaldan para aktarmaya izin vermiyor o yüzden aleretpayda öyle sorun olmadığı için onaylatmak istedim yani paypal güzel iyide bu türkiye eklenince kabul etmiyor artık paypaldan sitelere para aktarımını
Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.