İyinet'e Hoşgeldiniz!

Türkiye'nin En Eski Webmaster Forum'una Hemen Kayıt Olun!

Kayıt Ol!

arkadaşlar bakarmısnız buraya

sarıxx

0
İyinet Üyesi
Katılım
1 Aralık 2007
Mesajlar
45
Reaction score
0
E-postanız ve cevabımızı sabırla beklediğiniz için teşekkür ederiz.

Yayıncılarımız, Google ticari markaları, logoları, web sayfaları, ekran görüntüleri, veya diğer ayırt edici özellikleri kapsayan Google marka özelliklerini kullanamaz. Ayrıca, yayıncılarımız herhangi Google sayfalarını, arama netice sayfaları dahil, çerçeveleyemez. Bu kuralımızı http://www.google.co.uk/permissions/guidelines.html adresinde bulabilirsiniz.

Diğer sorularınız için AdSense Yardım Forumu'na sorunuzu yazabilir ( http://groups.google.com/group/adsense-help-tr?utm_source=txft ), AdSense Blog’unu (http://adsense-tr.blogspot.com?utm_source=txft/) veya AdSense Destek sayfasını ziyaret edebilirsiniz ( https://www.google.com/support/adsense?hl=tr ). Sorularınıza uygun cevabı bulamazsanız, bu e-postaya cevap göndermekten çekinmeyin. Size yardımcı olmaktan memnuniyet duyacağız.


burada bana ne dedigini biraz açıklarmısınız .

özür diliyorum adsense knousunda daha yeni yeni geliyor böle msjar aylardır beklemekteyim adsense için.
 

sarıxx

0
İyinet Üyesi
Katılım
1 Aralık 2007
Mesajlar
45
Reaction score
0
neyse ya ben sansımı denemeye devam ediyim bugun arkadaşlara gitcem ordanda arkadaşın adına başvuru yapcam siliyorum topic
 

gokhans19

0
İyinet Üyesi
Katılım
26 Eylül 2007
Mesajlar
4,527
Reaction score
29
Konum
Ev
sarıxx adsense sitende kurallara uymayan bişeyden bahsediyor başka isimle başvursan nolacak site aynı hem siteyi düzeltip tekrar başvurabilirsin..
 

sarıxx

0
İyinet Üyesi
Katılım
1 Aralık 2007
Mesajlar
45
Reaction score
0
başka bir site alıcam arkadaş webmaster kendi sitelerinden bi tane isticem versin başvurcam eet bi kurallara uymadıgımız belli ama başka video sitelerini onaylarken bizimkini onaylamaması acayibime gitti benim bannerde youtube logosu var diye yaptılar diye kaldırdım videolarınıda kaldırdım yandakileri ama neden onaylamıyorlar anlamıyorum neyse teşekkürler
 

DijitalSanat

0
İyinet Üyesi
Katılım
27 Nisan 2005
Mesajlar
267
Reaction score
0
Konum
Burdan
Arkadaşım bu logo ve site adresin içinde google'ın bi markası olan youtube geçiyo. Olay ne bunda yani? Youtube keyword'ünde özel olan reklamları yayınlarsın. Dolayısı ile reklamverenler için tehlike oluşturursun. Google da tehlikeli adamları sevmez...
 

sarıxx

0
İyinet Üyesi
Katılım
1 Aralık 2007
Mesajlar
45
Reaction score
0
teşekkür ederim ama çogu site youtube videolarını kullanır ve onay alıyor ben logosunu kaldırdım bazı videolarınıda sildim bakalım artık bekliyorum am sadece cem cvp yazıyor bana anlamadım gitti bayana denk gelmedim bayana denk gelenlerin hepsi suan adsenseden aldılar ama beklemeye devam ediyorum zaten hayatım beklemekle geçti zaten aldıgım ilk günden iyi bir para almam lazım faturamın ufak bir miktarı için:)
 

Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.

Backlink ve Tanıtım Yazısı için iletişime geçmek için Skype Adresimiz: .cid.1580508955483fe5

Üst