İyinet'e Hoşgeldiniz!

Türkiye'nin En Eski Webmaster Forum'una Hemen Kayıt Olun!

Kayıt Ol!

arkadaşlar banım açıldı yine ben geldim

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

turknet

0
İyinet Üyesi
Reaction score
4
Selam iyi geceler nasılsınız ya arkadaşlar iyimisiz ben ? iyiyim banım açılmışta bi kou açayım dedimde yakında gelmiş geçmiş kimsenin yapamadığını yapıyorum yakında şimdi size iyi geceler hahahaha :D bu arada xd :D

0nur

0
İyinet Üyesi
Reaction score
12
Selam iyi geceler nasılsınız ya arkadaşlar iyimisiz ben ? iyiyim banım açılmışta bi kou açayım dedimde yakında gelmiş geçmiş kimsenin yapamadığını yapıyorum yakında şimdi size iyi geceler hahahaha :D bu arada xd :D

Arkadaş için: Sen? iyiyiz haha :D geldin, hoş süper :D hayır ola. ne güzel, ban açıldı hoba şimdi sizi iyi günler hahaha :D bu arada xd :D

Türkçe: Hoş geldin arkadaşım, sağolasın bizde çok iyiyiz. Hayırlı olsun ban'ın açılmış ama gene çabuk gitmez inşallah. Sanada iyi günler bu arada.

:)

ozanTi

0
İyinet Üyesi
Reaction score
88
Arkadaş için: Sen? iyiyiz haha :D geldin, hoş süper :D hayır ola. ne güzel, ban açıldı hoba şimdi sizi iyi günler hahaha :D bu arada xd :D

Türkçe: Hoş geldin arkadaşım, sağolasın bizde çok iyiyiz. Hayırlı olsun ban'ın açılmış ama gene çabuk gitmez inşallah. Sanada iyi günler bu arada.

puhaha ayrıca xd :D

yagmayok

1
İyinet Üyesi
Reaction score
89

Onur süpersin. :rolleyes:

DarksPrince

0
İyinet Üyesi
Reaction score
7
Bu konudan benim bi mesajımmı silindi acaba ? Yoksa ben yazdım sanıp yazmadım mı mesaj ?

DarksPrince

0
İyinet Üyesi
Reaction score
7
Doğrudur gönderdim sanıp göndermemişimdir. Oluyor bana bazen :D

Neyse tekrar yazayım.

" 0nur , belediyeye dayanarak seni tercüman ilan ediyorum " :)

Darkart

0
İyinet Üyesi
Reaction score
56

Umarım en kısa zamanda bir daha açılmayacak şekilde banlanırsın.
Bu arada xd :D

turknet

0
İyinet Üyesi
Reaction score
4
Aboo :D buda ne böyle kaç kişi yazmış anlaşılan beni sevmeyenler var biliyorum inşallah diliyorum basa basa inşallah ebediyen banlanırımki birdaha yazmam zaten banlanırsam şahsen birdaha burda işim olmaz tekrra xd iyi geceler şimdi geldim okudum yazayım dedim hahaha yoksa ne diyim neyse offf sinirlerim bozuk off ya adi kaçıyom ben arkidişler :D kaçıyom bak :D kaçıyom 3 2 1 0 kaçtım

turknet

0
İyinet Üyesi
Reaction score
4
Umarım en kısa zamanda bir daha açılmayacak şekilde banlanırsın.
Bu arada xd :D

sanene ulan maydonoz ben zaten banlanıcam sanamı kaldı en kısa zamanda banlanacağım :D salak ya işte çekemiyonmu evladım beni yada beni çekemiyorlar siz yakında görü napıcağımı ozman görcem sizi

sözüm tek sana değil yakında hop :D latıcam aman neyse

ya biri beni banlayabilirmi acaba rica etsem eğer banlamasa ben hep böyle yazıcam saçma sapan yazılar işte yazmak zorunda kalıcam banlayın komple de bitsin burdaki bebelerle uğraşmak istemiyom

bakın bişi dicem ama sakın kızmayın :D

diyom bak ha 1 2 3 şimdi

ÇEKEMEYENLER ÇEKİSİN DAR AĞACINA DEĞİL DE

BEBELERE BALON haaaaaaaaaaa :D xd :p

turknet

0
İyinet Üyesi
Reaction score
4
ben yatıyom adi iyi geceler of başım dönüyor resmen ne oldu bana bilmiyom :(

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.