benim sitenin Pr deyeri 0 Bedava sitem Pr değerini Atrmak için caba gösterimi ?
14 Temmuz 2008 #1 D dejian 0 Onaylı Üye Üye Katılım 14 Temmuz 2008 Mesajlar 24 Açılan Konu 1 Tepki puanı 0 benim sitenin Pr deyeri 0 Bedava sitem Pr değerini Atrmak için caba gösterimi ?
14 Temmuz 2008 #2 B Bronzzzz 0 Onaylı Üye Üye Katılım 4 Mart 2008 Mesajlar 36 Açılan Konu 13 Tepki puanı 0 sorunu acik ve net bir dille ifade edebilirsen, yardimci olan cikicacaktir..
20 Temmuz 2008 #3 A AsimasaL 0 Onaylı Üye Üye Katılım 27 Nisan 2008 Mesajlar 74 Açılan Konu 11 Tepki puanı 0 Bedava Siten için Pagerank Çalışması yapayımı diyorsun yap tabi
18 Mayıs 2009 #4 D dejian 0 Onaylı Üye Üye Katılım 14 Temmuz 2008 Mesajlar 24 Açılan Konu 1 Tepki puanı 0 Suan .com Sitem var Benim pr deyerini artırmam içim ne yapabilirim Kac deyerindeki sitelerden link değişsem iyi olur benim için
Suan .com Sitem var Benim pr deyerini artırmam içim ne yapabilirim Kac deyerindeki sitelerden link değişsem iyi olur benim için
18 Mayıs 2009 #5 Y yagmayok 1 Onaylı Üye Üye Katılım 25 Ocak 2005 Mesajlar 7,131 Açılan Konu 304 Tepki puanı 86 Ne kadar kaliteli siteler ile değişim yaparsanız o kadar faydalı olur. Böylece pagerank değerinizi arttırabilirsiniz. Ancak şu kadar link alırsanız pr değeriniz bu kadar olur gibi bir yaklaşım yok. Ayrıca pr değerim artsın diye de aşırı link değişimi yapmanız sitenize de zarar verebilir. Bunu da dikkate alın.
Ne kadar kaliteli siteler ile değişim yaparsanız o kadar faydalı olur. Böylece pagerank değerinizi arttırabilirsiniz. Ancak şu kadar link alırsanız pr değeriniz bu kadar olur gibi bir yaklaşım yok. Ayrıca pr değerim artsın diye de aşırı link değişimi yapmanız sitenize de zarar verebilir. Bunu da dikkate alın.