İyinet'e Hoşgeldiniz!

Türkiye'nin En Eski Webmaster Forum'una Hemen Kayıt Olun!

Kayıt Ol!

Arkadaşlar Bu Siteye Asla Girmeyin

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

GoogleShow

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
Arkadaşlar Bana Ait Olan Sitemde Bir Dosya Silinemiyor. Bir Kere girip Okuyun ve Bir Daha Adımınızı Dahil Atmayın. Böle Birkaç Olay Oldu Artık Girmeyin Sizden Ricam

Emrah

0
İyinet Üyesi
Reaction score
4
Resim Yolu

http://i33.tinypic.com/986ngi.jpg

986ngi.jpg

Bağlantı

http://tinypic.com/?ref=986ngi

Korkulacak Birşey Yok Kardeşim Temiz

Birkere Silemiyon Diyon Atma Eğer Seninse Değilse Bilemem Db Zor sızar Al Db Yedeğini Ftp Sil Komple Tamamdır
Bak Gör Nasıl Siliniyor Reklam Kokusu Bunlar

Silence-

0
İyinet Üyesi
Reaction score
26
Höng? Show yapma GoogleShow:) Madem amacın insanlarin bilgilsarina zarar gelmesini engellemektir.Tut komple sil db'ni.

Ben 3.seferdir giriyorum daha giren birşey olmadi.Kaçinci girişten sonra giriyor :p Girdikten sonra çıkıyor mu ? Çıktıktan sonra tekrar giriyor mu ?

Abi sabah sabah kendinde misin ya:) Benide kendinle götürecen:p

Emrah

0
İyinet Üyesi
Reaction score
4
Höng? Show yapma GoogleShow:) Madem amacın insanlarin bilgilsarina zarar gelmesini engellemektir.Tut komple sil db'ni.

Ben 3.seferdir giriyorum daha giren birşey olmadi.Kaçinci girişten sonra giriyor :p Girdikten sonra çıkıyor mu ? Çıktıktan sonra tekrar giriyor mu ?

Abi sabah sabah kendinde misin ya:) Benide kendinle götürecen:p

Aynen Katılıyorum :D XD

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.