Selam Arkadaşlar Haklıma İyi Birşey Geldide Umarım Yöneticiler Kızmaz Bana Hep Kızıyorlarda Anlamadım Gitti Neyse Açıklıyorum İyi Dinleyin Lütfen
Bizim Server İmiz Vardır İsmi İse Turkpvpko Ve 7 8 Ay Açıktı Mahlum Saldırılardan Dolayı Çok Sıkıntı Çektik
Daha Sonrada Ona Çözüm Olarak Lisanslı Soacs Sistemi Aldık Herşey Tamam Bana İnanınki Bu İşten Para Kazandım Bankadan Paraları Çekiyorduk Yani Kazanıyordum Ama Oldusa Ne Oldusa Olanda Oldu bu Defada
> Sunucu Kiraladığımız Yer Bize Tokat Attı Yani Anlayacağınız Bizim Server İ Kimse Çekemiyordu Çünkü Bizdeki Db Kimsede Yoktu
Oyuna Girişte Direk 80 Level Herşey Üstünüzde Ve Herşey Bankada İdi
Ama Şimdi Bakıyoruzki Herkez Bizm Taklitimizi Yapmışlar Neyse Uzun Lafın Kısası
Akşamları Bundan Sonra Chatlaşmak İsteyenler Size Güncel İp Vericem Ve Herkez Burda Online Chatlaş Sın Nasıl Mesela bu İp Girerek Çetleşebilirsiniz
Dahaki Ben Pc Kapamayana Veya Modemi Açıp Kapamayana Kadar
İp : 78.177.154.122
İp Değişirse Yazarım
nasıl Ama Giren Varmı Panele
xd
Bizim Server İmiz Vardır İsmi İse Turkpvpko Ve 7 8 Ay Açıktı Mahlum Saldırılardan Dolayı Çok Sıkıntı Çektik
Daha Sonrada Ona Çözüm Olarak Lisanslı Soacs Sistemi Aldık Herşey Tamam Bana İnanınki Bu İşten Para Kazandım Bankadan Paraları Çekiyorduk Yani Kazanıyordum Ama Oldusa Ne Oldusa Olanda Oldu bu Defada
> Sunucu Kiraladığımız Yer Bize Tokat Attı Yani Anlayacağınız Bizim Server İ Kimse Çekemiyordu Çünkü Bizdeki Db Kimsede Yoktu
Oyuna Girişte Direk 80 Level Herşey Üstünüzde Ve Herşey Bankada İdi
Ama Şimdi Bakıyoruzki Herkez Bizm Taklitimizi Yapmışlar Neyse Uzun Lafın Kısası
Akşamları Bundan Sonra Chatlaşmak İsteyenler Size Güncel İp Vericem Ve Herkez Burda Online Chatlaş Sın Nasıl Mesela bu İp Girerek Çetleşebilirsiniz
Dahaki Ben Pc Kapamayana Veya Modemi Açıp Kapamayana Kadar
İp : 78.177.154.122
İp Değişirse Yazarım